20 användarbilder
Ellwo Professional

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4

Baserat på 11 betyg
0
0
3
5
3
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 3 månader sedan

  Ellwo heat protection

  Bra värmeskydd som doftar gott och dessutom får man väldigt mycket produkt för pengarna, håret blir lätthanterligt och mjukt när man använder produkten. Man märker stor skillnad när man gör plattångslockar då håret bara glider igenom. Sprayen tillför en fin glans och håret ser inte torrt ut, dessutom torkade den väldigt snabbt. #Lykoinflutester #ellwo
  2 gillar
 • Medarbetare på Lyko
  för 1 månad sedan

  Ett bra värmeskydd.

  Detta värmeskydd ska framförallt användas i handdukstorkat hår och används den på detta sättet tycker jag att den går in snabbt i håret och håret känns mjukt. Jag har också testat använda den i torrt hår. Tycker då att den känns väldigt blöt samt att strålen inte är så finfördelad. Hade den vart mer finfördelad i strålen så hade den fått en fyra. :) + för 220 i värmeskydd
  Gilla
 • för 2 månader sedan

  Ellwo Heat Protection Spray

  Värmeskydd är ett måste för mig som torkar håret med hårfön efter varje tvätt och ibland använder locktång. Älskar att denna är en sprayflaska vilket är mest praktiskt och går fort och man slipper få produkt på händerna. Förpackningen är supersnygg som alla Ellwo's produkter och doftar jättegott (enligt doftbeskrivningen har alla styling-produkter i denna serien en mix av både blommigt och fruktigt som harmonierar med resten av hårvårdsserien) Flaskan är tyngre än väntat och munstycket sprayar inte ut produkten utan strålen är centrerad vilket är en liten nackdel. Annars en mycket bra produkt som gör håret följsamt och glansigt och ger ingen produktkänsla efteråt. Känns tryggt också att den skyddar håret ända upp till 220 grader.
  #Lykoinflutester #Ellwo

  + 1

  Gilla
 • för 2 månader sedan

  Ger fin glans!

  Jag gillade verkligen denna heat-protection. Den är en stor förpackning, den luktar gott, gör håret lätthanterligt och ger fin glans. Helt enkelt en väldigt bra produkt.
  Enda anledning till att den in får 5 stjärnor är spray-korken. Jag tycket att stålen är väldigt "vass"/"hård". Sprayer till håret bör vara mer som en mist, enligt mig, så att det sprider sig jämt i hela håret. Förutom detta så är jag nöjd!
  #lykoinflutester #ellwo

  + 1

  1 gillar
 • för 2 månader sedan

  Bra grejer!

  Värmeskydd är en så viktig del för mig, jag vill att den ska funka(!), lukta gott och få mitt hår att kännas lent och härligt, och det tycker jag att den här har gjort. Håret blev lätthanterligt, kändes glansigare och luktade gott. Sen är det alltid svårt att veta fram tills man står där med ett antingen fint hår eller mindre fint, men magkänslan verkar funka väldigt bra för mig, och min mage gillade den här!

  #LykoInflutester #Ellwo
  Gilla
 • för 2 månader sedan

  Helt beroende av den!

  Efter jag har tvättat håret och handduks torkat det sprayar jag alltid i detta även om jag inte ska använda några värmeverktyg! Den doftar helt otroligt och jag upplever att den bara gör mitt hår helt enkelt bättre!

  Den torkar in snabbt i håret och skyddar bra när man använder värmeverktyg. Tycker mitt hår blir bättre plattat av min plattång när jag använder denna innan!

  #LykoInflutester #ellwo
  1 gillar

Ellwo Professional
Ellwo heat protection spray 250 ml

11 Betyg
179:-
Beskrivning
Ingredienser
En värmeskyddande spray som skyddar vid användning av värmeverktyg. Sprayen ger en skyddande yta som förhindrar skador från både locktänger och plattänger. Ger skydd upp till 220 °C. Sprayen ger även lyster och gör håret mer lätthanterligt. Passar alla hårtyper och längder.

Användning: Applicera i fuktigt hår och kamma igenom. Låt produkten sitta i och styla sedan håret med värmeverktyg.

250ml

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019