9 användarbilder
Ellwo Professional

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4

Baserat på 7 betyg
1
0
1
1
4
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • för 1 månad sedan

  Silikon

  Denna produkt ligger under fliken "silikonfritt" men innehåller Amodimethicone.
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 1 månad sedan
   Hej Jessica! Vi tackar för feedbacken och tar med oss detta vidare till ansvarig.
   1 gillar
 • för 3 månader sedan

  Glad

  För någon som sällan använder balsam pga väldigt kort hår och alla balsam jag provar bara gör mitt korta hår fett så är jag så glad över att få prova detta balsam!

  Just nu är mitt hår färgat ljust brunt/rött över en längre tids blondering, lite sol på mitt tunna fina hår och vips har jag en svintobuske. Håret har blekts som tusan så jag tycker inte att balsamet (eller schampot i serien som jag också provat) bevarar färgen särskilt väl, men det kan ju bero på fler saker än schampo och balsam. Jag tycker nästan det känns som schampot och balsamet har tagit färgen extra liksom, som att jag kliver ur duschen lite extra ljus varje gång....

  Men! Mitt hår fullkomligt älskar detta balsam, det säger "slurp" så är balsamet uppätet av håret och det blir mjukt, lent och fint i flera dagar. Jag får inte alls något fett hår som blir tungt. Även min sambo gillar denna serie och han har helt annan hårtyp än mig! Det blev en favorit hemma hos oss trots att den äter färg =) #lykoinflutester #ellwo
  Gilla
 • för 3 månader sedan

  Bra balsam!

  Precis som schampot i den här serien så presterade den helt okej. Med mitt torra och frissiga hår så har det trotts allt mycket att säga. Den gjorde mitt hår något mjukare och mer lätthanterligt och doftade alldeles fantastiskt, det ska den ha! Däremot tyckte jag att den inte var speciellt dryg, jag fick antingen ta för mycket produkt eller blöta ned håret under processen för att fördela den jämnt, lite tråkigt då man helst inte vill slösa hur mycket produkt som helst. Annars, helt okej balsam!

  (Värt att notera att mitt hår är plattat på bilden, men det funkar i högsta grad även i mitt lockiga hår!)

  #LykoInflutester #Ellwo

  + 1

  Gilla
 • för 3 månader sedan

  No more trassligt hår!

  Jag har blonderat mitt hår en och annan gång så man kan säga att jag har även provat ett och annat balsam! Att hitta ett bra balsam tycker jag är ganska svårt. Antingen är där fel ingredienser i, gör håret fettigt väldigt snabbt eller helt enkelt inte fungerar!

  Men inte detta balsamet kan jag säger er, mitt hår känns väldigt återfuktat utan att det blir fettigt snabbt. Mitt hår är så otroligt lätt att borste efter jag har duschat att jag blir lika förvånad varje gång och undrar om där är magi i produkten!

  Jag tog med både balsamet och shampoot från moisturizing serien till Tunisien när jag var där på semester och trots att det blev mycket klor och havsvatten i håret höll det sig så fräscht, lent och återfuktat med hjälp av produkterna. Jag är helt förälskad i detta märket och kan med säkerhet säga att mitt hår lever för dessa produkter!

  #LykoInflutester #ellwo
  1 gillar
 • för 3 månader sedan

  Ett riktigt bra balsam!

  Gillar verkligen det här märket. De har otroligt snygga förpackningar och är dryga. Balsamet har en väldigt tjock konsistens, och luktar otroligt gott. Mitt hår känns verkligen återfuktat och lent. Utan att tyngas ner.

  Jag har använt moisturizing-serien ett par tvättar nu och är supernöjd. Shampoo, balsam, hårmasken, leave-in cream och saltvattenspray är använt när bilden är tagen. Mitt vågiga/lockiga hår får en fin glans och mår toppen!
  Rekomenderas starkt!
  #LykoInflutester #ellwo

  + 1

  Gilla

Ellwo Professional
Moisturizing
Ellwo Conditioner 350 ml

7 Betyg
199:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Välj storlek

350 ml100 ml1000 ml
Beskrivning
Ingredienser
Ett återfuktande och utredande balsam som återställer hårets naturliga fuktbalans samt tillför glans och lyster. Passar alla hårtyper, även de hår som utsatts för kemiska behandlingar. Balsamet är berikat med Jojobaolja, Olivolja samt Arganolja. Oljorna gör håret mjuk och återfuktat samt motverkar kluvna hårtoppar.
 • Färgbevarande
 • Innehåller UV-skydd
 • Sulfat- och parabenfritt
Användning: Applicera i vått hår efter schamponering, låt verka någon minut eller skölj ur direkt.

350ml

Köps ofta tillsammans

398:-
577:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019