10 användarbilder
Ellwo Professional

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.6

Baserat på 5 betyg
0
0
0
2
3
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • för 2 månader sedan

  Toppenbra schampoo

  Rengör bra utan att torka ut hår eller hårbotten. Håret känns rent och fräscht. Man behöver inte så mycket schampoo vilket gör det drygt.

  Har provat schampoon av olika märken och tycker att många antingen är uttorkande eller också rengör de inte och håret blir snabbt ofräscht. Det här schampoot rengör och återfuktar. Ett stort plus att det luktar väldigt gott.
  #tävling
  1 gillar
 • för 4 månader sedan

  Bra

  Ett bra schampo helt enkelt. Jag har insett att jag inte lägger så stor vikt vid schampon om det inte är ett silverschampo där det finns en större poäng med schampot än att håret ska bli rent. Och håret blir rent. Det luktar gott under tiden man duschar och doften dröjer sig kvar efter tvätt. De produkter ur serien jag har provat har alla liknande eller samma doft så det är lätt att förstärka doften även efter tvätt med tex leave in krämen. Men doften tar på något sätt inte över hela din omgivning.

  Minus med denna måste vara att den inte är färgbevarande som det står, jag upplever att den "äter färg" vilket känns lite trist då jag tycker om schampot i övrigt. Jag har väldigt tunt och fint hår och får ofta problem med torr hårbotten som kliar, men denna har inte förvärrat det problemet. Både sambon och jag är väldigt nöjda med schampot och balsamet så vi kommer att köpa denna serie när nuvarande flaskor tar slut. Kul att få testa något man verkligen gillar! #lykoinflutester #ellwo
  Gilla
 • för 4 månader sedan

  Bra shampoo!

  Jag har otroligt frissigt och torrt hår, så på mig märks det väldigt fort när en produkt inte håller hela vägen. Det här schampot var för mig helt okej, ingen wow-upplevelse men inte heller något negativt. Jag upplevde att håret blev mjukt och mer lätthanterligt. Mjukaste det kan bli? Inte helt. Men jag tyckte ändå om den, speciellt för priset som den erbjuder. Sen upplevde jag dessutom att doften var otroligt god, bättre än andra jag har provat för torrt hår.

  (Värt att notera att mitt hår är plattat på bilden, men den funkar i högsta grad även i mitt lockiga hår).

  #LykoInflutester #Ellwo

  + 1

  Gilla
 • för 4 månader sedan

  Fräscht shampoo!

  Detta shampoo luktar sinnessjukt gott, får inte nog av det! Mitt hår blir otroligt glansigt, lent och jag känner verkligen hur lätt det är att hantera mitt håret! Det löddrar bra och tynger inte ner håret utan tvärtom, det lyfter håret och maxar hårets kvalité till toppen.

  Det är ett väldigt bra shampoo speciellt för mitt blonderade hår och halvslitna toppar. Jag upplever att den tar bort 50% av mitt slitna hår, så istället för att klippa av 3 cm så blir det bara 1 cm. Min frisör tyckte mitt hår var otroligt mjukt och såg väldigt friskt ut!

  Älskar verkligen hela moisturizing serien och rekommenderar den till dem med torrt och halv slitet hår, det gjorde under med mitt hår!

  #LykoInflutester #ellwo
  1 gillar
 • för 4 månader sedan

  Ett riktigt bra schampoo

  Gillar skarpt detta nya märke!
  Shampoot luktar otroligt gott, fräscht. Det är väldigt drygt. Det behövs inte en så stor mängd för mitt tjocka hår. Det löddrar även bra. Jag schamponerar alltid mitt hår två gånger, och andra gången löddrar det rejält och känns som om håret verkligen blir rent.

  Jag har använt moisturizing-serien ett par tvättar nu och är supernöjd. Plus i kanten för de snygga förpackningarna. Shampoo, balsam, hårmasken, leave-in cream och saltvattenspray är använt när bilden är tagen. Mitt vågiga/lockiga hår får en fin glans och mår toppen!
  Rekomenderas starkt!
  #LykoInflutester #ellwo

  + 1

  Gilla

Ellwo Professional
Moisturizing
Ellwo Shampoo 350 ml

5 Betyg
199:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Välj storlek

350 ml100 ml1000 ml
Beskrivning
Ingredienser
Ett återfuktande schampo som återställer hårets naturliga fuktbalans samt tillför glans och lyster. Passar alla hårtyper, även de hår som utsatts för kemiska behandlingar. Schampot är berikat med Jojobaolja, Olivolja och Arganolja. Jojobaoljan motverkar kluvna toppar medan Olivoljan bidrar till ett silkeslent hår. Arganoljan mjukgör och gör håret lätthanterligt.
 • Färgbevarande
 • Innehåller UV-skydd
 • Sulfat- och parabenfritt
Användning: Använd i blött hår. Applicera en lagom dos schampo och fördela jämnt i håret. Skölj sedan ur noggrant med vatten.

350ml
 • Kategori:Shampoo
 • Artikelnummer:
  2436-107-0350

Köps ofta tillsammans

448:-
537:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019