2 användarbilder
Ellwo Professional

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3

Baserat på 1 betyg
0
0
1
0
0
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • igår 08:45

  Svårbedömd

  Alltså, Ellwos flaskor är ju ursnygga. Jag gillar ju svart, och dessutom är de lite sammtets-gummi-aktiga när man tar på dem. Urläckra!

  Det är sällan man stöter på hårprodukter som är så dryga som denna. Jag behövde använda hälften av vad jag normalt gör, och då är de produkter jag använder annars dryga.

  Jag gillar hårmasker/hårinpackning överlag. De behövs för att mitt hår ska fungera som jag vill. Vanligtvis känner jag redan i duschen hur resultatet blir - men det gör jag inte med den här. Den känns - ok, men inte mycket mer än så. Möjligen gör den håret lite gnissligt, men inte så det stör.

  Det jag däremot gillar är hur håret känns när det börjar torka (och jag haft i leave-in cream). Jag är såpass nöjd att jag till och med skulle kunna tänka mig att låta håret vara så självlockigt som det är, och inte föna bort lockarna.

  Men om detta beror på hårmasken eller någon av de andra produkterna låter jag vara osagt.

  #Lykoinflutester #ellwo
  gillar
  för att lämna en kommentar

Ellwo Professional

Repair

Ellwo Masque 250 ml

1 Betyg
186:75Rek. pris 249:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
En skonsam och reparerande hårmask som återställer torrt och skadat hår. Berikad med Arganolja som återställer hårets naturliga fuktbalans samt Avokadoolja som motverkar mjäll och håravfall. Innehåller även Gojibär som berikar håret med Vitamin C och B samt Aloe Vera som fungerar lugnande för hårbotten.
 • Färgbevarande
 • Innehåller UV-skydd
 • Sulfat- och parabenfritt
Användning: Applicera i hårets längder efter schamponering. Låt verka i 10-15 minuter, skölj ur noggrant. Avsluta med repair balsam för bäst effekt.

250ml

Köps ofta tillsammans

336:-
425:25

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019
Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.