20 användarbilder
Ellwo Professional

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.9

Baserat på 10 betyg
0
1
2
4
3
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 1 månad sedan

  Ellwo salt water spray

  En lätt saltvattensprej ger lagom textur i håret utan att kännas för mycket, härligt till lite vågor. Lätt att använda och passar bra till alla looker, bara att spreja, krama och gå och så har man lite textur. Den doftar fräscht men ändå inte för mycket. Precis som den säger ger den en lätt stadga vilket är perfekt för ett lite naturligare resultat. Dessutom kan man bygga upp mer volym med hjälp av en fön och denna hjälper till med lite stadga.
  #Lykoinflutester #Ellwo
  2 gillar
 • för 6 dagar sedan

  Ellwo Salt Water Spray

  Doftar lika fantastiskt som alla Ellwo's produkter (styling-serien har en doftmix av blommigt/fruktigt enligt doftbeskrivningen). Jag tycker att denna saltvattenspray fungerar som en hårspray, den ger mer volym än textur men det uppskattar jag som har typiskt nordiskt hår med tunna strån som lätt blir för mjukt utan "stuns". Mitt hår kändes mycket tjockare och jag älskar känslan man får när man badat i saltvatten då håret känns så fylligt så denna passade mig perfekt!
  #Lykoinflutester #Ellwo

  + 1

  Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Härlig Produkt

  Använder aldrig saltvatten spray då mitt hår verken behöver textur eller volym då det har så det blir över men skadar inte att ha kontroll över situationen som jag tycker denna ger.

  Den doftar gott och jag tycker den ger mer kontroll över håret. På fotot har jag sprayat i produkten i handdukstork hår och sedan fönat och plattat det. Tycker resultatet blir väldigt bra och härligt.

  Mitt hår blir ibland "för platt" när jag jag använde plattång men med denna tycker jag den lyfter håret på ett naturligt sätt. Det är dessutom lättare med mitt hår att för nya det, som till exempel att jag bara kan böja till håret lite extra för att få en lite nyare look under dagen. Väldigt nöjd med denna!

  #LykoInflutester #ellwo
  2 gillar
 • för 1 vecka sedan

  För alltid

  Jag har aldrig förstått poängen med saltvattenspray. Först ska man ha balsam och masker och inpackningar och krämer i håret för att det ska bli mjukt och lent och sen ska man ha i en produkt som göra håret stenhårt, strävt och inte alls glansigt? Så ja jag var ganska skeptisk till denna produkt. Men hjälp vad jag blev överraskad! Jag kan inte tänka mig ett liv utan denna i fortsättningen!

  Jag har tunt och fint hår som flyger omkring för det mesta, jag har dessutom kort hår och för att slippa ha i mängder med vax och sen tvätta håret varje dag för att bara börja om nästa dag kan jag nu använda denna spray! Efter duschen har jag sprayat i denna, fixat håret som jag vill ha det och sen låtit håret självtorka, för ärligt talat är det vad jag hinner med två små barn =)

  Och håret har sen hållt sig i samma frisyr hela dagen trots regn och blåst, karuseller och Kolmården ;) Håret ahr inte blivit strävt, konstigt klistrigt eler tappat glans elerl form. Jag har toppat med lite hårspray från samma serie. Så nöjd!!

  #lykoinflutester #ellwo
  2 gillar
 • för 1 vecka sedan

  Bra saltspray!

  Ett saltspray med lagom stadga, härligt vid lättare styling om man vill hjälpa en envis frisyr på traven eller en lika envis lock. Ingen wondercure däremot, då får man kanske leta vidare. Men för dig som fortfarande vill ha ett luftigt och främst godluktande hår så är det nog rätt produkt för dig!

  #LykoInflutester #Ellwo
  2 gillar
 • för 2 veckor sedan

  En saltvattenspray som ger en lätt stagda!

  Denna saltvattenspray är PERFEKT för mitt hår. De flesta saltvattensprays ger en väldigt sträv känsla och gör mitt hår väldigt tovigt. Mina lockar/vågor bara tovar ihop sig när en saltvattenspray är för "hård".
  Men denna spray är väldigt "mild", den ger mycket volym och ett lättare stagda men som håller i sig. Helt perfekt för att mitt självfall ska hålla sig hela dagen, utan att bli tovigt.

  Jag har använt moisturizing-serien ett par tvättar nu och är supernöjd. Älskar förpackningarna. Shampoo, balsam, hårmasken, leave-in cream och saltvattenspray är använt när bilden är tagen. Mitt vågiga/lockiga hår får en fin glans och mår toppen!
  Rekomenderas starkt!
  #LykoInflutester #ellwo

  + 1

  1 gillar

Ellwo Professional
Ellwo Salt water spray 250 ml

10 Betyg
179:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Ett saltvattenspray som ger lätt stadga med mycket volym och textur. Berikad med aktiva ingredienser som skyddar och vårdar håret. För mycket volym använd hårfön och för ett naturlig resultat låt håret självtorka. Sprayen fungerar utmärkt i både kort och långt hår.

Användning: Applicera i torrt eller fuktigt hår beroende på önskat resultat.

250ml

Köps ofta tillsammans

378:-
517:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019