28 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.1

Baserat på 12 betyg
0
1
1
6
4
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 3 månader sedan

  Emma s melting cleansing balm

  Denna produkt är precis vad den säger att den är, för mig så tog den bort allt smink på en tvätt och även mina vattenfasta bryn. Jag känner mig oftast alltid torr och stel efter att jag tvättat mitt ansikte, men när jag tvättade med denna var jag mjuk och återfuktad. Formulan är väldigt mjuk och lätt, den löddrar inte så mycket men man kommer långt med en liten klick.
  #Lykoinflutester #sourceessentielle #emmaS
  4 gillar
 • för 2 månader sedan

  Fantastiskt med en produkt som lämnar huden återfuktad!

  Den här ansiktsrengöringen håller vad den lovar!

  För det första tycker jag att det är super att det är en rengöring som är avsedd för att ta bort sminket! Jag upplever att dom flesta rengöringar är just en rengöring som är framställda för att ta bort orenheter, och tycker därför att det är toppen att den här fungerar som en 2 i 1 produkt!

  Den luktar fräscht vilket jag tycker är ett stort plus, eftersom att doften är en stor del i känslan av att känna sig ren. Den har en geleaktig konstistens, och är alltså ganska fast. Eftersom att rengöringen inte skummar upp som många andra gör då man applicerar den på torr hud, behöver man använda ganska mycket för att få bort allt smink.

  "Melts away your make up" tycker jag är en bra beskrivning av den här produkten. Det känns verkligen som att sminket smidigt luckras upp från ansiktet när man masserar in produkten och sedan tillsätter vatten, och enkelt rinner av när man sköljer ansiktet. Däremot kan jag tycka att det nästan blir lite för mycket fokus på att ta bort sminket, och för lite på att faktiskt rengöra huden. Jag har haft problem med en fet t-zon och jag tycker om när produkterna rengör på djupet, och eftersom att den här produkten inte skummar blir känslan att den inte gör det. Därmed inte sagt att det faktiskt är så, utan det är bara min känsla.

  Det absolut bästa med den här produkten är att den lämnar huden återfuktad! Min hud känns alltid torr och stel efter rengöring och jag kan inte gå en minut utan att komplettera med ansiktskräm, men med den här rengöringen kändes det som att jag knappt behövde någon kräm! Däremot har jag några torrare partier i mitt ansikte, framför allt på kinderna, som behöver ytterligare lite återfuktning och därför smörjde jag ändå in mig efteråt. Men eftersom att torrhet orsakar talgbildning, som jag är extra känslig för nu i tonåren (jag är 18 år), tycker jag att det är en superbra egenskap hos rengöringen!

  Allt som allt en mycket bra produkt!

  #LykoInflutester #emmaS
  Gilla
 • för 2 månader sedan

  Jättebra & håller vad den lovar!

  #LykoInflutester #emmaS
  Anpassad för alla hudtyper, vilket jag tycker ät jättebra! Själv har jag en torr och känslig hy, och den har fungerat kanon för mig. Jag kan varmt rekommendera den här ansiktstvätten, jag har använt den både morgon och kväll sen en tid tillbaka och den är så bra! På kvällen när jag tvättar bort allt smink, så lämnar det inte kvar några som helst orenheter. Jag brukar alltid avsluta med ansiktsvatten och då se efter på en bomulls-pad hur rent ansiktet faktiskt blev av rengöringen och till skillnad från många andra produkter så blir det verkligen rent (se bild, inga orenheter kvar). På morgonen tvättar jag igen, den känns riktigt skön mot huden, det känns lent och lämnar inte efter sig någon torr och stramande känsla i ansiktet. Det känns riktigt fräscht och den har en mild och god doft. Jag tycker verkligen att den här produkten håller vad den lovar
  - ” Melts away your makeup”
  Gilla
 • för 2 månader sedan

  Mjuk och effektiv, om än lite stark doft

  Emma S. Melting Cleansing Balm är en balm-rengörare för ansiktet som masseras in i hela ansiktet innan du tillsätter vatten som förvandlar balmet till en mjölkig konsistens innan det sköljs bort.

  Denna rengörare är oerhört effektiv, tvättar snabbt bort även den mest envisa vattenfasta maskaran och pigmentrika läppstift. Den doftar lite väl starkt för mitt tycke, men trots den påtagliga doften känns den inte retande. Efter användning upplever jag huden mjuk och nöjd, inte alls stram och tråkig som vissa rengörare kan lämna den. Även om doften är god, så är den som sagt lite väl påtaglig i min smak och hade den bara varit lite mildare just till lukten sett, då hade detta varit en solklar fempoängare.

  #LykoInflutester #emmaS

  + 1

  Gilla
 • för 2 månader sedan

  Lätt, mjuk och fräsch - för dig som inte orkar krångla!

  Jag vill verkligen slå ett slag för den här produkten!

  Jag är en sån person som aldrig har haft några större problem med min hy (se bild).
  Ibland kan den bli lite torr på vinterhalvåret, och ibland lite oljig. Därför har jag aldrig riktigt arbetat upp en hudvårdsrutin, och har inte heller tålamod till att rengöra och smörja med fem olika produkter varje morgon och kväll. Jag använder till vardags inte heller tung makeup, utan endast lättare (ögonbrynsskygga, concealer och mascara).

  Den här produkten är som en rengöring och mask i en och samma förpackning, helt perfekt för mig som inte orkar krångla! Härlig i konsistensen och efteråt känns huden precis som efter en ansiktsmask. Mjuk och led. Den doftar dessutom väldigt gott. Det enda negativa är att, precis som det står på förpackningen, så kan man behöva komplettera med en annan make-up rengöring först om man använder lite tyngre make-up för att få bort allt.

  Men som sagt - tummen upp från mig!

  #LykoInflutester #emmaS
  Gilla
 • för 3 månader sedan

  Fungerar inte på min torra och känsliga hud.

  Jag älskar konsistensen på denna rengöring, en tjock gelé som blir till olja när den masseras in i huden - som sedan löses upp när man tillsätter vatten. Doftar milt, lite ”hudkrämsdoft”.
  När jag använt den för att ta bort smink så blir mascaran först kladdig och smetas ut, men efter man tillsatt vatten så löser mascaran upp sig och allt försvinner! Kan tillägga att jag bara använt mascara, inga andra sminkprodukter. Tycker inte att den svider i ögonen. Huden känns väldigt len och mjuk efter man sköljt bort rengöringen, men för en torris som mig så känns huden stram efter en kort stund. Får känslan av att den lämnar en hinna på huden, som gör den len. Efter att jag använt den ett tag så känns huden torr även fast jag smort in den och det svider både när jag applicerar rengöringen och efteråt. Min hud har tyvärr blivit mer torr och känslig av denna produkt. #LykoInflutester #emmaS
  1 gillar

Emma S.
Melting Cleansing Balm 100 ml

12 Betyg
229:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Melting cleansing balm är en härlig ansiktsrengöring med oljor från både Raps och Aprikos som smälter från ett balm till en mjuk rengöringsmjölk när du tillsätter ljummet vatten och masserar över huden.
Tar bort både makeup och smuts utan att torka ut.
Komplettera med en eye makeup remover om du använder kraftig ögonmakeup eller vattenfast mascara. Melting cleansing balm lämnar din hud mjuk, ren och fräsch och passar lika bra hemma som på resan.

Massera in över torrt ansikte, ögon och hals. Tillsätt ljummet vatten och balmen omvandlas till en rengöringsmjölk. Massera in igen och skölj av.

100ml

Köps ofta tillsammans

408:-
414:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019