Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Escada Born in Paradise Body Lotion 150ml

6 Betyg
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

Dröm dig bort till ett tropiskt paradis med Escada Born In Paradise!

Born In Paradise är den 22:a läckra Fashion Fragrance-doften från Escada - en berusande cocktail av exotiska noter. Born In Paradise ger en känsla av värme och glädje - den förflyttar dig till det tropiska paradiset i Franska polynesien och framkallar bilder av vackra och färgstarka blommor, gnistrande vita stränder, klart turkost vatten och utsökta tropiska frukter.

Inspirerad av den berömda drinken Piña Colada är Escada Born In Paradise en förtrollande cocktail av ananas och kokosmjölk, som mixats med de vattniga och syrliga noterna hos vattenmelon, grönt äpple och har förstärkts med trä-, mysk- och gräddnoter. Doften är sprudlande i sin karaktär och bjuder först på frestande och läckra fruktnoter och smittande, lättaam känsla med inspiration från tropiska dagdrömmar - vilket gör den till den perfekta sommardoften som tar med dig till paradiset.

Toppnoter:
Doften bjuder först upp till en het sommardans som består av friska noter av grönt äpple och vattenmelon som frestar minnena. I kombination med söt och kärnfull guava fylls soften av en lekfull energi och läcker fräschör.

Hjärtnoter:
Hjärtat i doften sveper in dig i en diskret undeton av kokosmjölk som får liv av läcker ananas och framkallar solkyssta minnen från den perfekta sommarsemestern.

Basnoter:
Basen rymmer en lugnande kombination av tränoter från sandelträ, ceder och mysk för en sammetslen och sensuell värme - vilket djup till de somriga noterna. 

150ml

 

Escada

Videos

Betyg & kommentarer

Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva

  luktar sommar!

  jätte god doft. Luktar som reklamen säger PARADIS = )

  Jeanette702
  för 11 månader sedan
 • Ljuvig !

  .... Kan varmt rekommenderas !

  Anna13330
  för 11 månader sedan
 • .

  ^^hur luktar paradis?

  5
  för 11 månader sedan
36 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2017