Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Escada Incredible Me Eau de Parfum 30ml Spray

Bli först med att betygsätta produkten
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

En uppiggande doft som förmedlar en fashionistas sprudlande humör.

Vår hjältinna är modern, smart, feminin och sofistikerad. Hon utstrålar intelligens och avslappnad elegans. Hon har en rik personlighet, naturlig utstrålning och enkel men snygg look. Hon är intressant och livsglad och hennes skönhet är häpnadsväckande.


Fem fantastiska tips så att även Du kan vara Incredible Me

 1. Gör entré!
  Gå in i rummet som om du gick på röda mattan och gå ett varv innan du bestämmer vart du skall stanna, så att alla sett att du kommit. Vänd din vackra sida utåt, och din utstrålning kommer att avslöja att du känner dig lika fantastisk som du ser ut!
 2. Pryltokig!
  Fyll väskan av allt det senaste, mobiltelefon, Blackberry och iPod. Se till så att du har din stylist och din manikyrist förprogrammerad!

 3. Dancing Queen!
  Låt dig uppslukas av de senaste floorfillers från coola DJs från Ibiza och Miami. Styr stegen mot VIP loungen och flirta med DJn och öka din club cred!
 4. Shop till you drop!
  En flicka kan aldrig få för mycket kläder och accessoarer, så njut av dagliga shoppingutflykter och fyll din garderob med tusentals fantastiska outfits. Färdig att stjäla showen på nästa fest!
 5. Välgörenhet!
  Det finns få saker i livet som känns så bra som att hjälpa dem som behöver. Så skippa en shoppingtur emellanåt och lägg tiden på att hjälpa till för en sak som ligger dig varmt om hjärtat. Det finns inget fantastiskt med att vara självisk!


Incredible Me - Doften

Historien om hur doften Incredible Me kom till börjar på ett café i Chiang Mai, Thailand, precis när desserten beställts. En helt ljuvlig Tiramisu placeras på bordet på ett fat dekorerat med vackra och väldoftande orkidéer. Denna ovanliga och slående presentation får parfymören att genast börja associera till doftnoter. Resultatet är Incredible Me, en kreation som hyllar den perfekta blandningen av det exotiska Asien och Europeisk bekvämlighet en modern och fantasifull sinnlighet som förenar Öst med Väst och omedelbart får en fashionista på fall.


Bas Noten:
Parfymören ville återskapa doftsensationen från Tiramisu desserten, så att huvudingredienserna varligt fick komma fram en och en mascarpone, kaffe, choklad och kex. Helheten känns krämig och erbjuder en varm och sensuell touch till doften.

Hjärt Noten:
Detta ackord är skapat med head-space av Miva Doftorkidé. Denna Miva Orkidé har en kvinnlig och vital doft en blandning av pion och frukt. Noten känns klar och fräsch men har samtidigt en antydan av något mystiskt och exotiskt i sig. Det är denna sensuella karaktär som skapar den perfekta länken till mjukheten i basnoten

Topp Noten:
I toppnoten finns en annan head-space not, nämligen clementin. Denna bitter-ljuva sötma ger en naturlig och varaktig fräschör åt doften. Den binder samman alla noterna med en fräschhet och kontrast till det krämiga och söta i hjärt- och basnoten, utan att överbemanna eller dra uppmärksamheten ifrån dem. Noten är inte lätt att upptäcka som sådan, men dess frånvaro hade verkligen märkts, då den ger udd åt den fylliga kombinationen av blommor och krämig basnot, den gör också att doften inte blir för söt.

30ml

 • Kategori:Parfym
 • Artikelnummer:
  1102-304-0030
Escada

Betyg & kommentarer

Ditt betyg

Bli först med att ge din åsikt om produkten

36 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2017