Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

4.2

Baserat på 5 betyg
0
1
0
1
3
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 1 månad sedan

  Finns ingen bättre mascara

  Denna mascaran, tro det eller ej, är den bästa mascaran jag någonsin använt. Jag har testat många olika mascaror men denna slår allt. Senast igår fick jag en fråga om jag använder lösfransar eller bygger mina fransar men stolt sa jag nej, utan detta är denna mascaran som gör det. Den ger volym på en helt annan nivå. Kan vara lite kladdig i början då jag upplevde borsten lite klumpig och stor, men efter någon gång lär man sig hur man ska hantera borsten. Du kommer inte ångra dig dagen då klickar hem denna mascaran.
  3 gillar
 • för 2 dagar sedan

  Bäst

  Jag har gått över till denna mascara ett tag. Jag älskar den. Mina fransar är korta och får en fin svart färg och förlänger mina fransar. Den känns lyxig och fin när den är på. Flagnar inte av oavsett väder och vind. Man behöver inte jobba upp den som man gör med många mascaran. Det är min upplevelse. Love it. Prova den tycker jag. Man ska inte vara skeptisk till priset. Ibland är billiga produkter bättre än dyra saker. *#tävling#
  1 gillar
 • för 1 månad sedan

  Bra men smältig

  Get big, och det blev mina fransar verkligen! Tyckte de gav precis vad de beskrev: volym och väldig svärta vilket verkligen öppnade upp mina ögon.
  MEN, under dagens gång märkte jag att de "smälte" en aning ned under ögonen. Kan jag leva med att ta en liten servett under ögonen någon gång per dag? För det priset, ja!
  2 gillar
 • för 6 månader sedan

  Underbar

  För det här priset.. säger bara wow. Borsten är helt underbar. Så nöjd.
  1 gillar
  • för 6 månader sedan
   Ja det tycker jag allt. Sen får vi se vad du tycker 😊
   1 gillar

essence
get BIG! LASHES mascara volume CURL

5 Betyg
29:50
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Den stora, rundade fiberborsten ger maximalt med volym, gör dina ögonfransar vackert böjda och den svarta formulan gör dina dem intensivt fylliga. Oftalmologiskt testad.

12ml

Köps ofta tillsammans

72:-
94:40

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019