1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.5

Baserat på 14 betyg
1
3
3
2
5
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 4 månader sedan

  Fint lyft

  Jag är inte van vid denna typen av borste, plus att den är lite stor. Men trots det så är den ändå väldigt lätt att hantera, och mascaran hamnar inte runt hela ögat så det nästan ser ut som om man har varit i slagsmål. Nej, mascaran hamnar där den ska. Och den ger dessutom fransarna ett fint lyft... Så trots allt är den bra, och gillas.
  #tävling
  3 gillar
  • för 4 månader sedan
   Tack. =) Ja, dom är =)
   2 gillar
 • Alltså nej.

  Jag hade höga förhoppningar om denna trots priset men mina ögonfransar blev fulare med denna än en 10 kronors från Dollarstore typ. Jag hade hellre lagt några tior till & köpt en annan om jag var er.
  Gilla
 • för 1 månad sedan

  Bra volym, längd och böj

  Jag har redan väldigt långa och mycket fransar men tycker absolut att denna mascara ger mig ett fint lyft, volym och längd. Kan dock tycka att hållbarheten inte är jättebra vilket är synd. Tycker också att den är ganska svårarbetad då den är ganska vattnig och man måste jobba ganska mycket med den för att det ska bli bra! Absolut ett plus för priset! Tycker att fransarna inte blir så hårda som dom kan bli av andra mascaror, tror att det är det som gör att böjen blir så fin å hållbar! #tävling
  1 gillar
 • för 1 månad sedan

  Ingen curl effekt

  Borsten är ganska stor men trots storleken är den lätt att hantera, maskaran har fin färg och gav separerade svarta fransar MEN trots att jag hade böjt mina fransarna innan så gick det ungefär 20 minuter (efter applicering) och sen var fransarna raka igen.
  Om man är ute efter väldigt naturliga, separerade, fylligare, svarta fransar så är den väldigt fin, men som sagt ingen curl effekt som håller fransarna uppe.
  Vilket blev en stor besvikelse för mig med tanke på namnet på mascaran. Synd :/
  1 gillar
 • för 2 månader sedan

  Ok för det låga priset

  Vid första intrycket så var mascaran jättebra, ger en naturlig look. Men råkade gnugga lite i ögat och då blev det helt svart...
  1 gillar
 • för 4 månader sedan

  Wow

  Detta är deras tredje mascara som jag testar. De är prisvärda. Torkar inte ut snabbt, sitter där dom ska och ja....kommer absolut att köpa flera. #tävling
  1 gillar

essence
get BIG! LASHES mascara volume CURL

14 Betyg
29:50
Beskrivning
Ingredienser
Den stora, rundade fiberborsten ger maximalt med volym, gör dina ögonfransar vackert böjda och den svarta formulan gör dina dem intensivt fylliga. Oftalmologiskt testad.

12ml

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter