Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

4.3

Baserat på 7 betyg
0
1
0
2
4
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 5 månader sedan

  Gör under för ögonskuggan

  Riktigt bra primer! Ögonskuggan håller hela dagen, ser likadan ut när man kommer hem efter en hel dag på jobbet som när man gick hemifrån på morgonen.
  2 gillar
 • för 2 veckor sedan

  Prisvärt!

  Förvånansvärt bra med tanke på det billiga priset! Bra ögonskugga för att ljusa upp trötta ögon eller som ögonskuggsprimer.
  Håller hela dagen!
  Gilla
 • för 1 månad sedan

  Awesome!

  Det risk för att den säljer slut om jag skriver detta så; Jag har slutat köpa Urban decays primer potion som förut var min holy grail. Jag tycker denna är minst lika bra!! Och jag har oljiga ögonlock så att denna sitter så bra som den gör är ett under!! Världens kap!! Ett extra plus för att den är tonad också och trollar bort eventuella blodådror på ögonlocken. Supernöjd!! #tävling
  2 gillar
 • för 5 månader sedan

  .

  När beräknas denna produkt komm tillbaka i lagret??
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 4 månader sedan
   Hej Mina!
   Denna beräknas att komma in till oss nu under veckan, så tryck gärna på bevaka så får du ett meddelande så fort den går att köpa :)
   Gilla
 • för 8 månader sedan

  Bästa primern!

  Är så glad att Lyko har essence! Innan har jag handlat från Tyskland och passat på att köpa denna primer i Finland. Jag använder alltid denna primer (har köpt 4 och använt 3 hittills). Ögonskuggan håller länge och man behöver inte använda mycket alls. Jag applicerar med staven och jämnar sedan ut med fingrarna. Min favoritprimer och priset är dessutom oslagbart för kvalitén!
  1 gillar
 • för 8 månader sedan

  Tjock och svårarbetad

  Det krävs att ögonlocken är väl återfuktande innan, men knappt då vill primern fästa. Den är väldigt tjock i konsistensen och creasar gärna. Om man tar ett tunt lager och duttar med fingret snabbt, kan det med lite tur lägga sig jämnt, men det har hänt 1/3 av gånger för mig. Jag tänkte prova en sista teknik innan jag ger upp, för när väl ögonskuggan sitter på håller den sig på plats hela dagen, men är inte säker på om det beror på primern eller något annat.
  Gilla
  • för 1 vecka sedan
   Ett tips! Dutta lite med applikatorn på ögonlocket, dutta och "dra" lixom ut den samtidigt med fingret, snabbt, då den torkar fort. Ett öga i taget. Öppna inte ögat helt när du smetat ut primern, utan var redo med en borsta med lite puder som du förseglar primern med. Sen är det fritt fram att applicera ögonskugga som vanligt! Sitter superbra även med lite puder mellan primern och skuggan! Lycka till! Hoppas du blir lika kär i den som jag är! 😍
   1 gillar

essence
I love colour intensifying eyeshadow base duo

7 Betyg
31:90
Beskrivning
Ingredienser
Mer tryck i färgen. Den här primern gör din ögonskugga klarare och intensivare och får den att hålla längre. Du kan också bära endast den krämiga primern i "soft rosé" för en naturlig look som inte lägger sig i några veck.

4ml
 • Kategori:Primer
 • Artikelnummer:
  2434-136-0000

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020