1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4

Baserat på 17 betyg
0
3
2
4
8
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 5 månader sedan

  Fantastisk!

  Den bästa mascara som jag använt någonsin! Behövs inte att betala mycket för att ha riktigt fina fransar. Jag applicerar 2-3ggr och fransarna får "fake" effekt. Nu vill jag beställa igen (kanske den 4 gången haha :) ) men ser att det är slut!! När kommer ni att få den bästis igen? Kan inte leva utan den! Jag har inte fått så fin resultat av ngn annan mascara och kommer att använda bara den i framtiden!
  6 gillar
  • för 5 månader sedan
   Ett tips att snåla på mascaran är om du har en annan mascara hemma så tar du den först och sen din favorit sist om det kniper ! Jag hade svårt för just den här mascaran men funkar kanon ihop med den rosa som jag tar först några lager för längdens skull sen.Kom på det när jag skulle snåla på den rosa och kom då på att den här svarta var ju inte så dum ändå🤗
   2 gillar
 • för 3 veckor sedan

  sådär

  Det fastnar väldigt mycket på borsten som man får försöka få av innan man lägger på den. Lite för stor borste också för min smak, annars håller den bra under dagen och helt ok för att vara så billig. Men kommer nog inte köpa igen.
  1 gillar
 • för 1 månad sedan

  Klumpig

  Borsten är alldeles för stor och klumpig
  1 gillar
 • för 2 månader sedan

  👌🏼

  Bra mascara som håller hela dagen. Jag hade svårt med borsten första dagarna, men sen vande jag mig vid den.
  För detta billiga pris, så kan jag verkligen rekommendera denna mascara
  Gilla
 • för 2 månader sedan

  Hiss och diss

  Jag fick superfina fransar av denna och var väldigt nöjd tills fram på mitten av dagen då det började klia i ögonen... mascaran hade börjat smula. Det både syntes och kändes. Väldigt tråkigt! Kommer inte köpa igen tyvärr. Har testat fler produkter från samma märke som håller HELA dagen. #tävling
  1 gillar
 • för 2 månader sedan

  Helt ok

  Väldigt stor borste men när man hittar tekniken är den faktiskt bra. Bra mascara för priset. Lite klumpig men med några extra drag försvinner det.
  2 gillar

essence
I love extreme volume mascara 01 12 ml

17 Betyg
35:90
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
En volymmascara som passar dig som inte är rädd för det extrema. Med intensivt, ultrasvart pigment som täcker varje ögonfrans och en extra stor borste som ger nya nivåer av volym får du en perfekt "i love"-look. Oftalmologiskt testad.

12ml

Köps ofta tillsammans

67:80
193:90

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter