1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.5

Baserat på 10 betyg
1
0
0
1
8
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 5 månader sedan

  Riktigt bra mascara

  Jag köpte tre olika Essence mascaror och efter första intrycket hamnade den här faktiskt på tredje plats, men i slutändan blev den min solklara favorit! Den bygger både volym och längd utan att klumpa (jag har extremt tunna fransar så målar 2-3 lager), dessutom lätt att tvätta bort och håller bra utan att "flaga". Jag gillar borsten som gör det lätt att forma fransarna och den är lagom hård. Enda minus är att jag upplever att mer mascara än vanligt hamnar på mina övre ögonlock i samband med att jag applicerar den, men i och med att mascaran är lätt att tvätta bort med en tops upplever jag det inte som något större problem. Kommer absolut att köpa igen!
  4 gillar
 • för 6 dagar sedan

  Jätte bra

  Jättebra mascara som gör fransarna längre och finare! Fransarna se dessutom naturliga och fina rekomenderar starkt 😉
  3 gillar
 • för 1 vecka sedan

  Bästa mascaran!

  Jag har testat väldigt många mascaror och hade inga stora förhoppningar om denna eftersom priset är så lågt men den är FANTASTISK! Kanske är jag extra imponerad också med tanke på priset eftersom jag tycker att den på många sätt motsvarar samma kvalitet som mascaror som jag har betalat ca 300 kr för. Jag upplever inte att den smular, att den sitter bra hela dagen och att den ger både längd och volym till mina tunna fransar. (Ganska ofta lägger jag dock två lager.) Jag tycker också att den håller relativt länge, i alla fall ett par månader om man använder den dagligen, utan att tappa kvalitet. SUPERNÖJD. #tävling
  2 gillar
 • för 1 månad sedan

  Toppen men kan smula en smula

  Så bra mascara att jobba med. Gillar den kurvade borsten mkt. Lätt att bygga upp i intensitet i flera lager. Håller rätt så bra ändå. Är det en väldigt lång dag eller om man svettas mkt / rär i fuktiga miljöer kan den börja smula lite, men bara pyttelite vid fransarna. Inget fäll ner under ögonen eller på kinderna.

  Jag kommer ändå köpa igen!
  1 gillar
  • för 1 månad sedan
   Ska testa den här också 👍
   1 gillar
 • för 5 månader sedan

  Bästa

  Dessa mascaror är så prisvärda !!!
  #tävling
  1 gillar
 • för 10 månader sedan

  Toppen maskara

  Den är suverän 👍❤️
  3 gillar

essence
sculpted volume mascara lash princess

10 Betyg
38:90
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Dramatisk volym eller definierade ögonfransar? Den nya mascaran med en speciell, avsmalnande borste ger dig både och, samtidigt som den formar varje enskild frans.

12ml

Köps ofta tillsammans

74:80
106:70

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020