9 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.5

Baserat på 53 betyg
0
2
2
18
31
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
  • Mest hjälpsamma positiva
    för 14 månader sedan

    Fin fin!

    Har nu testat 3 olika färger och all tre har varit i olika finishes, 27 purple rain (typ metallic), 12 i have a green (satin med små glitter partiklar) och 29 berry fantastic (matt). Bilderna gör dom inte riktigt rättvisa då dom är så mycket finare och färgstarka i verkligheten, men tycker att dom visar "effekten" någorlunda bra iaf. Trots att de har olika finish så sitter dom lika bra, alla är vattenfasta och smudgar inte när dom väl har torkat ner. Jag kan starkt rekommendera dessa eyeliners, dem är helt otroliga för detta låga pris! (obs dem vita och blå färgerna på den första bilden är essence kajal pencil) #tävling
    16 gillar
  • för 4 veckor sedan

    essence long-lasting eye pencil 0 2

    Wow! På grund av betyget förväntade jag mig en bra penna, det fick jag också. Har färg 02, en mörkbrun nyans. Lätt att applicera.

    Att tänka på är att sudda/dutta när du har applicerat produkten, alternativt låta den torka till lite annars kladdar den upp på ögonlocket - i övrigt long-lasting som utlovat.
    1 gillar
  • för 1 månad sedan

    Samma kvalitet som anastasia

    Håller hela dagen
    Använder denna produkt som eyeliner och till ögonbrynen! Håller sig hela dagen trots svett och tårar då jag har rinniga ögon och jobbar inom vården vilket i dagens samhälle gör att man måste ha en hel del skyddskläder på sig som i sin tur resulterar i att man svettas kopiösa mängder. Lätt att tvätta bort på kvällen
    10 gillar
  • för 1 månad sedan

    Finish?

    Hej! Hur vet jag vilka färger som har vilken finish? Mina ögon tål inte glitter, och jag är nog mest ute efter matta pennor. Så jag undrar vilka färger jag har att välja mellan då? 😋
    Gilla
    • för 1 vecka sedan
      12 har i alla fall glitter(: lila e metallic
      Gilla
  • för 2 månader sedan

    Nude-rose

    Hej! Vilket nr har long lasting nude-rose eye pencil?
    Gilla
    • för 2 månader sedan
      Tack Malin för info , det var snällt av dig 🤝🏵
      1 gillar
  • för 2 månader sedan

    Ett riktigt bra budgetköp

    Funkar toppen på vattenlinjen! Irriterar inte det minsta och sitter som berget utan att smeta. Mjuk och väl pigmenterad.
    Funkar sämre som vanlig eyeliner/ögonpenna. Man får vara snabb att sudda eftersom den snabbt torkar och då vill smular om man rör den.
    Svår att få till tunna linjer eftersom den snabbt blir trubbig.
    2 gillar

essence
long-lasting eye pencil 32

53 Betyg
19:50
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
intensiv och hållbar färg. med en innovativ twist-funktion är long lasting ögonpenna lätt att applicera lika exakt som du vill, med ett hållbart resultat. förutom koppar, bäriga toner och mörkgrått, finns den nu i trendiga färger som guld, roséguld och skimrande vitt. nyansen "nude-rosé" kan appliceras innanför de nedre ögonfransarna för att öppna upp ögonen.

0,28g
  • Kategori:Eyeliner
  • Artikelnummer:
    2434-126-0032

Köps ofta tillsammans

68:50
62:50

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter