2 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.6

Baserat på 5 betyg
1
0
0
3
1
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 10 månader sedan

  Prisvärd

  En jättefin och prisvärd vardagspalett med färger som går att kombinera på flera olika sätt. Finns i olika utföranden men just salut Paris passar mig med gröna ögon extra bra med de lila/rosa tonerna 😍👌.

  #tävling
  5 gillar
 • för 2 månader sedan

  Allergi och ingen färg

  Det var väldigt svårt att få någon färg från dessa skuggor. Plus att de innehåller carmine vilket orsakade att de brände på ögonen på mig trots primer under! Kommer inte att köpa ögonskuggor från essence igen. Synd att det inte stod en varning på lykos sida att produkten innehöll carmine.
  Gilla
 • för 5 månader sedan

  Vackra färger

  Denna paletten är jättefin. Otroligt fina färger som är lätta att jobba med. Det är lite fallout men det gör inte så mycket så länge man ser roll att skaka av borsten ordentligt innan applicering.
  #tävling
  Gilla
 • för 5 månader sedan

  Fin vardagspalett

  #tävling
  En jättefin vardagspalett till ett mycket bra pris. Skuggor som inte är så överdrivet pigmenterade men som går att bygga upp. Fungerar fint för jobbmakeuppen eftersom den är lagom diskret samtidigt som den ger lite definition och färg till ögat. Väldigt nöjd med köpet. Skulle passa utmärkt till de som kanske föredrar lite diskretare smink eller en som är ny i denna fantastiska värld av make up-produkter.
  2 gillar
 • för 5 månader sedan

  Prisvärd

  Passar utmärkt till vardags, gillar de fina tonerna i paletten
  3 gillar

essence
Salut Paris eyeshadow palette 0 2

5 Betyg
90:50
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Ögonskuggspaletter med pigmenterade färger som stillar din reslust. Puderskuggorna speglar de olika livsstilarna i världens trendigaste modestäder. "Salut Paris" levererar roséskuggor i sammetslen finish, "G'DAY SYDNEY" kommer med jordnära färger och metallic-effekt, "Hello New York" presenterar grå till grålila nyanser, vissa regnbågsskimrande, och "Ola Rio" har ett urval av metallic-skuggor med en glänsande finish och färger inspirerade av den brasilianska solnedgången.

13,5g
 • Kategori:Ögon
 • Artikelnummer:
  2434-129-0000

Köps ofta tillsammans

159:50
126:90

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter