39 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.5

Baserat på 68 betyg
3
3
2
12
48
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 5 månader sedan

  Snygga naglar utan hazzel

  Att sitta och fixa naglar med ordentlig underlack färg och topplack tar tid. Men med dessa så är det extremt mycket lättare, smidigare och snyggare än andra lack.
  Gör du jobbet ordentligt sitter det i 2v utan ett märke.

  På bilderna är det endast underlack och 1! Omgång färg!
  Du läste rätt täckning är med 1 omg färg, visst dom ljus behövs oftast 2 men hallå, du får 10 lack för samma pris som 1 bra annars.

  Jag har huggt ved, grillat, grävt i landet och allmänt levt och inget händer, det är så amazing!.

  Så vill ni ha ett bra lack, som sitter ordentligt, räcker som en handske och inte spendera hela lönen för ni vill ha mer än 1 färg, då har ni hittat rätt.

  På naglarna är vanliga lack, glitter lack och shimmer lack allt för ni ska få se kvallen, obs inte satt på överlacket än.

  Shopp away!

  + 2

  12 gillar
 • idag 18:01

  Toppen!

  Så bra och prisvärt lack! Torkar oväntat snabbt och färgerna är superfina. Så bra pris så jag köpte 9 färger direkt!
  Gilla
 • för 2 dagar sedan

  Lika bra som dyrare

  Helt klart prisvärda nagellack! Är okej att måla med och hållbarheten är ungefär som vilket nagellack som helst. Tycker absolut man ska testa dessa innan man lägger 100-lappen för ett lack.
  Gilla
 • för 2 veckor sedan

  Torkade jätte snabbt

  Förvånad över vad fort det här lacket torkade på riktigt ...inte bara på ytan.Färgen 37 var jätte snyggt nougatig !
  Målade först ett lager på ena bilden och sen ett lager till på andra bilden.Köpte tre lack till , en rosa 06 , en "guldig" 40 och en "mintgrön" 42 .Ger betyget 5 baserat bara på att det är billigt lack , lätt att måla med , snygga färger , torkar fort.Hållbarheten vet jag inte så mycket om än men hållit bra sedan i går kväll utan under och överlack och är blankt och fint utan skav.
  #tävling

  Uppföljning 4 dygn : börjar flagna lite nu men bara lite i kanten på några naglar! Man får ha i åtanke då att jag har väldigt dåliga naglar som är randiga (ojämna), torra , skivade och spruckna.Använde heller inget under och över lack den här första gången.Tycker det sitter över förväntan jätte bra!

  Uppföljning lack nr 40 : målade med depends baslack ,ett lager nr 40 (guldigt ) se bild på kommentarer nedan , 1 lager essence gel look plumping top lack .Detta har nu suttit i exakt 1 vecka och i går började det ramla av en del stora flagor när jag var i duschen rätt länge! Jag har tvättat händerna väldigt mycket och naglarna som sagt är i dåligt skick så lacket satt jätte bra måste jag säga !

  + 1

  10 gillar
 • för 3 veckor sedan

  Nr 39

  Målat 2 lager och långfingret med glitter. Håller bra.
  3 gillar
 • för 3 veckor sedan

  Positivt överraskad

  Köpte detta nagellack efter att ha läst tidigare recensioner. Det är verkligen så bra som många tycker
  En strykning med detta lack, nr 32, var heltäckande. Har haft essence 2-i1 underlack och essence gel top ögat som överlack. Kommer köpa många fler färger då det är verkligt prisvärt!
  3 gillar

essence
shine last & go! gel nail polish 19

68 Betyg
16:40Rek. pris 20:50
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
Få dina drömnaglar utan att kompromissa. En ny look och en formula med en gel-effekt gör att nagellacket håller längre, får intensivare färg och glänser ännu mer. Det veganska nagellacket kommer i många olika välpigmenterade och färgstarka nyanser. Det torkar ännu snabbare än det nuvarande gelnagellackssortimentet, som får flytta på sig för att ge plats åt de nya shine last & go-nagellacken.

8ml
 • Kategori:Nagellack
 • Artikelnummer:
  2434-187-0019

Köps ofta tillsammans

48:30
65:82

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter