53 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.4

Baserat på 95 betyg
4
5
5
13
68
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 9 månader sedan

  Snygga naglar utan hazzel

  Att sitta och fixa naglar med ordentlig underlack färg och topplack tar tid. Men med dessa så är det extremt mycket lättare, smidigare och snyggare än andra lack.
  Gör du jobbet ordentligt sitter det i 2v utan ett märke.

  På bilderna är det endast underlack och 1! Omgång färg!
  Du läste rätt täckning är med 1 omg färg, visst dom ljus behövs oftast 2 men hallå, du får 10 lack för samma pris som 1 bra annars.

  Jag har huggt ved, grillat, grävt i landet och allmänt levt och inget händer, det är så amazing!.

  Så vill ni ha ett bra lack, som sitter ordentligt, räcker som en handske och inte spendera hela lönen för ni vill ha mer än 1 färg, då har ni hittat rätt.

  På naglarna är vanliga lack, glitter lack och shimmer lack allt för ni ska få se kvallen, obs inte satt på överlacket än.

  Shopp away!

  + 2

  15 gillar
 • för 1 månad sedan

  Älskvärt

  Ett utav mina nya favorit lack. Köpte först denna ljusrosa färg (05) för att testa och blev sedan förälskad i lacket. Trots att vara en sådan ljus färg behövde jag nästan bara ha på ett lager för att få en fin färg (har två här för att få det lite mer jämnt). Har ett annat nagellack i ungefär samma färg där jag behöver ha minst 3 lager för att det ska synas att jag ens gjort något.
  Även själva borsten är väldigt bra med en liten ”skena” i mitten som håller lagom mycket nagellack så man inte får alldeles för mycket eller behöver doppa om borsten 5 ggr för en nagel (lite överdrivet kanske heh). Även väldigt snabbtorkande vilket är väldigt skönt.
  Håller även väldigt bra, på bilden har jag haft det på i några dagar utan att det börjat släppa från nageln vilket jag ofta har ett stort problem med annars.

  Har nu köpt ett gäng fler som är lika bra allihopa, lika bra pigment som med 05 och de lite mörkare räcker med ett lager. Så med andra ord rekommenderar jag dessa ordentligt med riktigt bra lack för ett litet pris. Som en tonåring utan extra jobb är dessa guld värda för mig.
  #tävling
  1 gillar
 • för 1 månad sedan

  Lack nr 46svart & 33vit

  Jag är så himla nöjd med dessa lack! De var lite trixiga att få dit, jämnt, men med två lager blev det perfekt! De torkar väldigt fort med! Jag tog först Essence - ridge filler som baslack, och sedan nagellacken och toppade med SecheVive. På bilden har jag haft lacken på i en vecka och de ser fortfarande jättebra ut, det har bara börjat bli slitet längst ner på nageln. Det ska bli intressant att se hur länge jag kan ha de på innan jag måste ta bort och sätta dit nytt! Testa dessa lack, du kommer inte bli missnöjd!! Jag ska köpa fler färger av detta märke
  1 gillar
 • för 2 månader sedan

  Supernöjd!

  Nagellacksberoende person här! Jag tycker att Essence nagellack är fina, mycket bra och väldigt prisvärda! Ett lager räcker och torkar snabbt.

  Nr 06 är lite tunnare i konsistensen än Essence andra lack men det brukar skimrande lack vara.

  På bilden har jag ett lager Essence 2 in 1 base+top coat, ett lager nagellack (Nr 06), ett lager Essence Gel look top coat och lite Essence 10 sec nail oil.

  Färgen höll sig fin i 5 dagar, sedan började det att flagna. Kan tillägga att jag tvättar händerna väldigt ofta så det är mycket slitage. Mycket väl godkänt.

  Har även bild på Essence nr 13 (i övrigt samma produkter som ovan).
  Färgen är täckande (ett lager räcker) och enkelt att applicera. Perfekt konsistens och snygg glans (även innan top coat).

  Jag kommer verkligen att fortsätta köpa nagellack av detta märke! Jag tycker att Essence lack går att likställa med Essies lack (och är kanske till och med bättre).

  #tävling

  + 1

  2 gillar
 • för 2 månader sedan

  Älskar!

  Så bra nagellack till så bra pris! Bra pigment och krävs bara 1-2 lager för maxat resultat. Wow säger jag!
  1 gillar
 • för 2 månader sedan

  Mycket bra lack för pengarna.

  Köpte ett flertal lack från Essence och är mycket nöjd med samtliga. Med tanke på priset så är dessa lack fantastiska. På bilden har jag målat med underlack, två lager av essence lack (32 city of stars) och ett topplack, men faktum är att ett lager med endast detta lack ger ett fint resultat. Rekommenderas!
  6 gillar

essence
shine last & go! gel nail polish 31

95 Betyg
20:50
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
Få dina drömnaglar utan att kompromissa. En ny look och en formula med en gel-effekt gör att nagellacket håller längre, får intensivare färg och glänser ännu mer. Det veganska nagellacket kommer i många olika välpigmenterade och färgstarka nyanser. Det torkar ännu snabbare än det nuvarande gelnagellackssortimentet, som får flytta på sig för att ge plats åt de nya shine last & go-nagellacken.

8ml
 • Kategori:Nagellack
 • Artikelnummer:
  2434-187-0031

Köps ofta tillsammans

46:50
175:50

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter