51 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.4

Baserat på 94 betyg
4
5
4
14
67
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 7 månader sedan

  Snygga naglar utan hazzel

  Att sitta och fixa naglar med ordentlig underlack färg och topplack tar tid. Men med dessa så är det extremt mycket lättare, smidigare och snyggare än andra lack.
  Gör du jobbet ordentligt sitter det i 2v utan ett märke.

  På bilderna är det endast underlack och 1! Omgång färg!
  Du läste rätt täckning är med 1 omg färg, visst dom ljus behövs oftast 2 men hallå, du får 10 lack för samma pris som 1 bra annars.

  Jag har huggt ved, grillat, grävt i landet och allmänt levt och inget händer, det är så amazing!.

  Så vill ni ha ett bra lack, som sitter ordentligt, räcker som en handske och inte spendera hela lönen för ni vill ha mer än 1 färg, då har ni hittat rätt.

  På naglarna är vanliga lack, glitter lack och shimmer lack allt för ni ska få se kvallen, obs inte satt på överlacket än.

  Shopp away!

  + 2

  15 gillar
 • för 2 veckor sedan

  Lack nr 46svart & 33vit

  Jag är så himla nöjd med dessa lack! De var lite trixiga att få dit, jämnt, men med två lager blev det perfekt! De torkar väldigt fort med! Jag tog först Essence - ridge filler som baslack, och sedan nagellacken och toppade med SecheVive. På bilden har jag haft lacken på i en vecka och de ser fortfarande jättebra ut, det har bara börjat bli slitet längst ner på nageln. Det ska bli intressant att se hur länge jag kan ha de på innan jag måste ta bort och sätta dit nytt! Testa dessa lack, du kommer inte bli missnöjd!! Jag ska köpa fler färger av detta märke
  1 gillar
 • för 3 veckor sedan

  Supernöjd!

  Nagellacksberoende person här! Jag tycker att Essence nagellack är fina, mycket bra och väldigt prisvärda! Ett lager räcker och torkar snabbt.

  Nr 06 är lite tunnare i konsistensen än Essence andra lack men det brukar skimrande lack vara.

  På bilden har jag ett lager Essence 2 in 1 base+top coat, ett lager nagellack (Nr 06), ett lager Essence Gel look top coat och lite Essence 10 sec nail oil.

  Färgen höll sig fin i 5 dagar, sedan började det att flagna. Kan tillägga att jag tvättar händerna väldigt ofta så det är mycket slitage. Mycket väl godkänt.

  Har även bild på Essence nr 13 (i övrigt samma produkter som ovan).
  Färgen är täckande (ett lager räcker) och enkelt att applicera. Perfekt konsistens och snygg glans (även innan top coat).

  Jag kommer verkligen att fortsätta köpa nagellack av detta märke! Jag tycker att Essence lack går att likställa med Essies lack (och är kanske till och med bättre).

  #tävling

  + 1

  2 gillar
 • för 4 veckor sedan

  Älskar!

  Så bra nagellack till så bra pris! Bra pigment och krävs bara 1-2 lager för maxat resultat. Wow säger jag!
  1 gillar
 • för 1 månad sedan

  Mycket bra lack för pengarna.

  Köpte ett flertal lack från Essence och är mycket nöjd med samtliga. Med tanke på priset så är dessa lack fantastiska. På bilden har jag målat med underlack, två lager av essence lack (32 city of stars) och ett topplack, men faktum är att ett lager med endast detta lack ger ett fint resultat. Rekommenderas!
  5 gillar
 • för 1 månad sedan

  Så bra!

  Sitter verkligen bra. Har extreme LAST base coat först och sen shine last & go's härliga färger.
  1 gillar

essence
shine last & go! gel nail polish 46

94 Betyg
20:50
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Lyko
Nail Polish Remover30 ml
17:10Rek. pris 19:-
Beskrivning
Ingredienser
Få dina drömnaglar utan att kompromissa. En ny look och en formula med en gel-effekt gör att nagellacket håller längre, får intensivare färg och glänser ännu mer. Det veganska nagellacket kommer i många olika välpigmenterade och färgstarka nyanser. Det torkar ännu snabbare än det nuvarande gelnagellackssortimentet, som får flytta på sig för att ge plats åt de nya shine last & go-nagellacken.

8ml
 • Kategori:Nagellack
 • Artikelnummer:
  2434-187-0046

Köps ofta tillsammans

52:40
88:50

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter