1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.5

Baserat på 11 betyg
0
0
2
2
7
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 10 månader sedan

  Prisvärd

  Den här mascaran liknar essense extreme crazy volyme mascaran (jätte stor gummiborste på den ) i resultatet på något sätt . Den här curl mascaran har Inte riktigt lika förlängande effekt tyckte jag men den var mycket enklare att måla med för den kladdade mindre runt ögonen 🐼. Böjd borste och inte stor.
  Ögonfransarna stannar kvar däruppe där de ska vara utan att trilla ner under dagen .Det brukar vara en svår utmaning för dyra mascaror att klara på mina "keps" fransar men det klarade båda mascarorna . Irriterar inte mina ögon heller !!
  Helt klart värt 36.50 kr vilket båda kostar !
  #tävling
  8 gillar
  • för 10 månader sedan
   Vegan oxå! 🌱 Ska testa essence mascaror framöver. 😃
   4 gillar
 • för 2 veckor sedan

  paraffin?!

  Varför Innehåller massor av era produkter paraffin? 😩
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 2 veckor sedan
   Hej Josefin 😊 Debatten om mineraloljor (vaselin, paraffin, paraffinum liquidum och petrolatum), om det är farligt och dåligt eller inte, har pågått länge. Vissa menar att det lägger sig som en hinna på huden och på så sätt hindrar huden från att andas, samt hindrar hudens egen fettproduktion. Andra menar menar att mineraloljor inte minskar på hudens egen förmåga att återfukta sig själv, utan istället förbättrar hudens barriärfunktion. Detta pga att mineralolja inte hårdnar i porerna, något som krävs för att kunna täppa till, och mineralolja hindrar då heller inte huden från att andas.

   Eftersom mineralolja är syntetisk blir den aldrig gammal, den härsknar inte som naturliga råvaror gör, vilket gör att den fungerar som ett emulgeringsmedel i skönhetsprodukter och får dem att hålla längre.

   Gällande miljöaspekten är mineralolja en biprodukt av petroleum. Så länge det borras efter petroleum skulle användandet av mineralolja göra en väldigt liten skillnad miljömässigt.

   Lyko har detta i sina mascaror och inte i någon produkt som ska appliceras direkt på huden, likt en hudkräm. Gällande den ev. miljöskadliga effekten, ja där får man helt enkelt fatta ett eget beslut. Vill jag undvika alla dessa produkter eller ej?

   Hoppas du fått svar på din fråga och att kvällen blir bra 🐬
   1 gillar
 • för 1 månad sedan

  Ett av de bästa resultaten från en maskara!

  Vegansk och lätt att applicera med en böjd och fin borste
  2 gillar
 • för 1 månad sedan

  Funkar

  Är inget fan av mascara som denna. Tycker ofta att de ger en klumpig look, men är positivt överraskad av denna. Upplever inte att den är speciellt svår att sätta på och ger lagom med volym. Men som med andra mascara av det här slaget tycker jag att borsten blir lite väl stor. #tävling
  Gilla
 • för 2 månader sedan

  Fungerar

  Verkligen, den fungerar bra, men är absolut inget speciellt. Går inte att bygga snyggt i flera lager om man gillar det.
  #tävling
  Gilla
 • för 4 månader sedan

  Provade direkt

  Jag föll pladask en ny favorit bland mascaror #tävling
  1 gillar

essence
the false lashes mascara extreme volume & curl

11 Betyg
35:90
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Extra fylliga, extra böjda. Den svängda fiberborsten ger maximalt med volym och böjda ögonfransar, för en look som liknar lösögonfransar.

10ml

Köps ofta tillsammans

78:40
84:70

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter