8 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.3

Baserat på 34 betyg
1
2
2
11
18
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 15 månader sedan

  Ger fin volym

  Jag tycker verkligen att jag fick en fin volym på fransarna, dock var det lite svårt att döjla det vita med mascara efteråt. Det krävdes flera lager. Bortsett från det är den kanon, lätt att applicera och lämnade inte några klumpar som jag har fått av andra.

  #tävling
  8 gillar
  • för 15 månader sedan
   Nöjd med produkten, luktar jätte gott.
   4 gillar
 • för 2 veckor sedan

  Bästa primern till bästa priset

  Vansinnigt bra, man får såååå långa och fina ögonfransar och med ett eller två lager vanliga mascara ser det helt naturligt ut. Bästa köpet på Lyko!
  1 gillar
 • för 2 månader sedan

  Jättebra!

  Fransarna blev längre med denna under mascaran!
  1 gillar
 • för 3 månader sedan

  Helt ok

  Gör det den ska, men svårt att få bort det vita. Då jag har ganska mörka ögonfransar, ser mina lite gråa ut efteråt. Detta är oavsett om man tillsätter lite eller mycket produkt.

  Efter att ha testat produkten ett flertal gånger är lösningen för att uppnå bästa resultat genom att inte använda produktens applikator. Istället tycker jag att man ska använda sig av en separat engångsborste för att få med så lite produkt som möjligt. Ju mindre produkt, desto bättre resultat.
  #tävling
  4 gillar
 • för 4 månader sedan

  Wow!

  Väldigt nöjd! Lättarbetad och bygger bra med volym med ett lager. Upplevde inte alls att det var svårt att täcka det vita, på bilden har jag bara ett lager mascara ovanpå (essence lash princess false lash effect) och det räckte absolut för att täcka allt. Plus för att den luktar gott :) #tävling
  3 gillar
  • för 4 månader sedan
   Idag testade jag att ta två lager av primern och upplevde att det visst blev väldigt svårt att täcka det vita med mascaran (Se bild). Dessutom att det blev mycket svårare att applicera mascaran jämnt. Rekommenderar att bara ta ett tunt lager av lash primern, det räcker och gör stor skillnad ändå :) #tävling
   1 gillar
 • för 6 månader sedan

  Prisvärd!

  Jag har testat denna under en rosa mascara, och tycker absolut att resultatet blev bättre MED primer än UTAN...dessutom lågt pris!

  #Tävling
  2 gillar

essence
volume booster lash primer 7 ml

34 Betyg
36:50
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Man kan aldrig ha för mycket volym på fransarna! Applicera primern innan mascara för en extra volymboost. Den vita formulan innehåller vårdande ingredienser som acai-olja och mangosmör, och kan användas tillsammans med vilken mascara som helst. Har en diskret doft av mango.

7ml

Köps ofta tillsammans

79:40
115:90

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter