1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.5

Baserat på 6 betyg
0
2
0
3
1
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 13 månader sedan

  Nöjd 🙂

  5 gillar
  • för 8 månader sedan
   Jag böjer alltid innan,och har inte haft problem👍Den är ju så pass billig,så varför inte testa 🙂
   Gilla
 • för 1 månad sedan

  Över förväntan, för priset

  Min hy är väldigt oljig och mina fransar gillar inte att bli böjda, (de är extremt petiga med vilka mascaror jag får använda). De måste vara vattenfasta. Formulan får inte vara för blöt. Borsten måste ha plastpiggar. Sen finns det väl säkert andra detaljer som spelar in, men vad jag försöker säga är att mina raka, glesa fransar gillar inte smink.

  Min första tanke när jag plockade upp mascaran ur lådan var att den kändes ganska stor, samt att designen på "tuben" var holografisk (pluspoäng, den är jättesnygg!). Borsten är ganska stor, piggarna är ganska långa och vassa och toppen på borsten är platt. Själva formulan kändes blöt, men inget som skrämde mig för mycket.

  Jag böjde fransarna och började måla på med Volume Hero och tyckte att resultatet blev förvånansvärt fint! Den framhävde längden på mina fransar, det var lätt att komma in till rötterna av fransarna och det blev faktiskt en fin volym! Massa plus för detta! Tyvärr kom en väldigt olämplig och oplanerad nysning och jag blev svart under ena ögat. Det var omöjligt att få bort! Eller, det hade säkert fungerat om jag verkligen försökte, men jag tyckte att det borde räcka att direkt dra med fingret, men det fungerade alltså inte, hehe.

  Den höll sig bra på fransarna, men böjen raknade en aning den första timmen (men höll sig ändå böjda). Efter cirka 4-5 timmar började tvättbjörnen i mig visa sig. Mascaran gav en smokey eye under (och över) båda ögonen.

  I stora drag, det är en bra mascara och den fungerar säkert tio gånger bättre på de som inte producerar egen kokosolja i sin hud, haha!
  #tävling
  Gilla
 • för 4 månader sedan

  Grym

  Överraskande bra! Innan älskade jag maybellines colossal, den där gula. Men den här är faktiskt snäppet bättre!
  2 gillar
 • för 6 månader sedan

  Funkar bra!😊

  Funkar väldigt bra för mina korta och tunna fransar. Brukar ha svårt att hitta en mascara som inte tynger ner mina uppböljda fransar. Men denna funkar!
  3 gillar

essence
volume hero mascara waterproof 7 ml

6 Betyg
38:90
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Den populära volume hero-mascaran för maximala ögonfransar har fått förstärkning av en vattenfast formula! Den nya versionen ger otroligt fylliga fransar som klarar det mesta. Plastborsten får med mycket mascara i varje drag och når varje enskild frans. Vattenfast mascara för otroligt fylliga fransar. Plastborste för volym. Hållbar, dramatisk look.

7ml

Köps ofta tillsammans

70:80
116:70

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter