7 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.5

Baserat på 2 betyg
0
1
0
0
1
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Så fin men..

  När jag swatchade dessa färger, på armen har jag swatchat från vänster på paletten på båda raderna, så ser dom väldigt pigmenterad och bländade. Vissa var lite glittriga och chunky som man säger, men de flesta väldigt vackra. När jag sen tog den på en solfjäderborste på ansiktet, testade 3 färger, så var dom inte jätte pigmenterade utan bara glittriga... Man får ju vad man betalar för men detta är faktiskt inte värt priset. För efter ca 1 timme efter jag hade tagit på mitt smink var highlightern helt borta! Färgerna är så pudriga och inte alls krämiga, så tror att dom nästan bara dammade bort typ. Köp hellre en skugga från OFRA som har olika nyanser i en palett, jag älskar all of the lights, visst mycket dyrare men SÅ VÄRT DET! OFRA har dom bästa highlightsen. Denna Får 2 stjärnor för billig och fina färger men det är allt... Sen är faktiskt själva paletten stadig och bra kvalité tycker jag, och spegeln i är stor o bra kvalité #tävling

  + 5

  1 gillar
 • Bästa jag testar

  Essence är absolut den Bästa jag testat i kvalitet och pris! Mkt bättre el minst lika bra som ofras och anastasias dyrare highlighter.
  Gilla

essence
You Glow Girl! Highlighter

2 Betyg
116:90
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Denna highlight-palett får varje hud att lysa! De åtta starkt pigmenterade tonerna i vackert strålande guld-, rosé- och brons är perfekta för att nå en smickrande highlight-effekt.

Köps ofta tillsammans

189:40
264:90

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter