44 användarbilder
2 looks

Looks

Quick & Dirty 🖤
TON I TON

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.7

Baserat på 11 betyg
0
1
4
3
3
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 6 månader sedan

  Extremt snabbtorkande lack!

  Jag brukar inte använda nagellack så ofta på vinterhalvåret men desto mer på sommaren då man har lite solbränna och inte så torra händer och nagelband. När jag använder nagellack så blir det uteslutande ifrån Essie, dem enda jag köper numera, då dem har ett så stort sortiment av kulörer och håller bäst! Detta lack lovar att torka på 1 minut och det gör det faktiskt, helt otroligt snabb torktid. Jag är dock inte så jätteförtjust i den breda, vinklade borsten men det är säkert en vanesak. Den ena färgen "all things ooo" är en snygg persikonyans som säkert är jättefin i sommar till solbrända händer. Den andra "breaking the bold" är en djup burgundy/vinröd, klassisk "höstig" färg men inte riktigt i min smak då jag föredrar ljusa rosa och nudefärger. Jag tog 2 lager för att det skulle täcka ordentligt. Jag har både använt Essies topplack "Spead-setter" och även helt utan topplack och resultatet blir detsamma, d v s att tyvärr har tipparna av mina naglar redan börjat chippa efter c:a 2 dagar så hållbarheten är lite sämre än Essie's ordinarie lack vilket gör att jag nog håller mig till dem i fortsättningen.
  #Lykoinflutester
  #Essie

  + 4

  5 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 4 månader sedan

  håller dåligt men torkar snabbt

  Till att börja med använder jag knappt nagellack i och med att jag arbetar inom vården, så min tidigare erfarenhet är inte jättestor när det kommer till detta. Jag upplever att nagellacken torkar väldigt snabbt, vilket är till stor fördel för mig då jag har dåligt tålamod och ofta tenderar att bröja göra grejer innan nagellacket har torkat. MEN med detta nagellack så torkar det relativt snabbt vilket är väldigt skönt. DOCK så upplever jg inte att det håller särskilt bra, då det redan efter ett par dagar började flagna av, även med ett top coat.

  Jag fick färgerna saffr-on the move och misfit right in. Saffr-on the move är inte alls lik produktbilden, utan påminner mer om ett toalettbesök efter en indisk måltid och jag upplever inte den alls smickrande. Den gav ett mer gult intryck på produktsidan än vad den gör i verkligheten där den mer är brunblandad. Den andra ärgen misfit right in trodde jag skulel vara lite mer mörkbrun/röd men i verkligheten är det mer åt det röda hållet än det bruna, men den är ändå en fin nyans.

  #lykoinflutester #essie
  2 gillar
 • Mycket bra

  Trodde detta var beige, men det är grått. Snyggt i alla fall. Mycket lättmålat med bra pensel. Torkar snabbt 👌🏽
  3 gillar
 • för 1 vecka sedan

  Busy beeline essie

  Torkas snabb, håller sig 3 dagar men det är gulare än jag tänkte.
  4 gillar
 • för 2 månader sedan

  Trend and snap

  Hej, vet ni när ni får in mer av detta nagellack?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 2 månader sedan
   Halloj Sandra Marie 👋
   Det här lacket beräknas att komma in till oss igen om ca 1 vecka 😍
   Gilla
 • för 4 månader sedan

  Crop Top & Roll 0

  Har aldrig varit särskilt förtjust i Essies nude färger, tycker det behövs typ 5 lager för att det ska se bra ut.

  MEN bestämde mig för att testa detta nagellack för att det står att det torkar fortare, och blev glatt överraskad över hur mycket jag tycker om den.

  Den torkar fort, den är täckande och så fin i färgen.

  På bilderna har jag haft nagellacket i 3 dagar. Har ej använt något baslack, 3 lager av Crop Top & Roll för att få en perfekt täckning och sen Essie speed setter topplack.

  Väldigt förtjust i denna färg, perfekt nude för min hudton 🤗

  + 1

  5 gillar
 • för 6 månader sedan

  .

  Det positiva med detta lack är att det torkar hyfsat snabbt. Borsten är ganska lättanvänd och efter 2-3 tunna lager så täcker det fint.

  MEN.. Något som frustrerar mig är att hur jag än går tillväga när jag ska måla med detta lack, så blir det massa bubblor (även om jag tvättar händerna innan, och applicerar tunna lager) Därför så ger jag 3/5 stjärnor i betyg.

  #tävling
  1 gillar

Essie
Expressie
Trend & Snap 30

11 Betyg
95:20Rek. pris 119:-

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
essie introducerar ett glansfullt nagellack som torkar på cirka en minut - expressie. Börja med att grundligt rengöra nageln med nagellacksborttagning för att få bort smuts och olja. Applicera 2 lager av vilken som helst av våra snabbtorkande expressie nagellack för full täckning. Den vinklade borsten gör appliceringen enkel för båda händerna. Låt torka i ungefär en minut.

10 ml
 • Kategori:Nagellack
 • Artikelnummer:
  1103-332-0003

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter