31 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.4

Baserat på 115 betyg
5
4
8
23
75
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  Kundtjänst på Lyko
  för 22 månader sedan

  EXTREMT HÅLLBART!

  Behövde endast lackas med två lager för att få det helt täckande. Inget bas eller toplack har använts. Efter 6 dagars jobb, vardagliga sysslor och husbyggnationer sitter det mesta fortfarande kvar, är endast lite lite skavt längst ut och längst ner på naglarna.
  25 gillar
  • för 22 månader sedan
   Snygg färg👍
   Gilla
 • Forever Yummy, helt otroligt!

  Brukar inte vara förtjust i nagellack och speciellt inte färgen röd. Har alltid varit kräsen och köpt nagellack i billigare klasser. Men wow! Är helt såld. Detta nagellack från Essie har en väldigt mjuk, smidig och bred pensel som gör det lätt att måla på naglarna. Luktar inte lika starkt som vissa andra nagellack gör. Torkar väldigt snabbt och lämnar inga ojämna ränder på naglarna. Lägger sig väldigt fint och lämnar en otroligt trevlig färg. Det täcker hela nageln med ett lager, men bygger du på med flera lager av nagellack. Kommer det inte att bli klumpigt eller flagna av. Det har även ett väldigt bra grepp medans du målar naglarna. Använder detta nagellack i alla lägen, oavsett om jag är hemma, ute eller i skolan. Oavsett årstid, sommar, vår, höst eller vinter. Detta nagellack passar året runt. Jag rekommenderar starkt detta nagellack oavsett din ålder. Detta är en ton av röd som du aldrig kommer att tröttna på. Köp! Otroligt bra nagellack.
  Jag har och kommer definitivt införskaffa mig flera nagellack från Essie! 5/5 köp, du kommer inte att ångra dig. Heaven!

  #Tävling #Essie #Foreveryummy
  2 gillar
 • Bästa hållbarheten

  Jag fullkomligt älskar dessa nagellack! Har tidigare inte varit så kräsen och köpt nagellack i billigare klass, men det märks så stor skilland från Essies nagellack. De håller sig fast på nageln utan att det flagnar av, och det är lätt att applicera med penseln då den är lite tillplattad.

  Det går även att bara lägga ett lager och färgen täcker, vilket jag uppskattar, men samtidigt som det går att bygga på med ett lager till utan att det blir klumpigt.Är helt såld och kommer definitivt införskaffa mig flera färger i framtiden. 5/5

  #Lykoinflutester #essie
  2 gillar
 • 5th Avenue - WOW

  Denna färgen är så snygg, får alltid kommentarer om att det är en snygg färg - och det är det verkligen!
  2 gillar
 • för 1 månad sedan

  Fin färg och hållbart

  Väldigt fin färg och sitter där det ska. Ganska lättmålat med bred pensel. Men av någon anledning får jag lätt en omålad smal kant längst ut på nageln. Bara med detta nagellacket, inser att det säkert är mitt eget fel men fattar inte hur jag lyckas.#tävling
  Gilla
 • för 1 månad sedan

  Bästa nagellacket!

  Jag använder numera bara Essie's nagellack. På mig så torkar de snabbt, håller bra, behöver inte lägga på flera lager (med mitt "vanliga", Suger Daddy, har jag bara en strykning.), och de finns i så många olika färger. Nu väntar jag bara på att Clothing Optional kommer in igen!
  1 gillar

Essie
Nail Lacquer
99 Mint Candy Apple

115 Betyg
103:20Ord. pris 129:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Lyko
Nail Polish Remover30 ml
17:10Rek. pris 19:-
Beskrivning
Ingredienser
Essie nagellack har en professionell borste för exakt applicering, kontrollerad mängd och en slät manikyr. Nagellackets formula håller hög salongskvalité och gör att lacket håller länge.

Grundaren Essie Weingartens bästa råd för lackning är:
För att uppnå bästa resultat ska du använda:
 • Två lager nagellack
 • Ett överlack
 • Vänta alltid två minuter mellan varje lackning.
Fria från formaldehyd, DBP & toluen.

13,5ml
 • Kategori:Nagellack
 • Artikelnummer:
  1103-300-0089

Köps ofta tillsammans

192:20
341:60

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter