7 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.5

Baserat på 23 betyg
0
0
3
5
15
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 28 månader sedan

  Toppen!

  Bred pensel, lättarbetad konsistens, täcker bra (två lager), fin nudefärg åt det kalla hållet.
  5 gillar
 • för 5 månader sedan

  30 Minimally modest

  ÄSKAR detta nagellack! Ser väldigt rosa ut i flaskan vilket skrämde mig men blir så fint på naglarna. På bilden har jag inget lack på lillfinger, ett lager på ringfinger, två lager på långfinger och tre lager på pekfinger. Föredrar personligen att använda två lager, eftersom det får naglarna att se naturligt fina ut. Nyckeln är tunna lager! Efter regelbunden användning upplever jag också att naglarna är starkare (värsta styrketräningen att klippa naglarna!) och går sönder mer sällan.

  Rekommenderar starkt!!!

  #tävling
  4 gillar
  • för 4 månader sedan
   Jätefint! Jag älskar själv den här färgen sedan flera år!
   Gilla
 • för 20 månader sedan

  Bästa nagellacket

  Jag köpte Sheers to you av Essie Love Treat. Färgen är nästan genomskinlig. Ger en aningens ljusare finish med pärlemorskimmer. Gör att naglarna ser lite finare ut fast jag inte har någon färg. Jag har inte sköra naglar, men torra vilket ofta resulterar i att det spricker eller skivar sig i topparna. Efter några smärtsamma misstag för flera år sedan då jag fastnat i mina spruckna naglar och slitit sönder dem ännu mer har jag alltid nagellack för att topparna ska hålla sig intakta. Essie är det som är det mest hållbara nagellack jag hittat. Jag vet inte om det är för mina naglar är som de är men få nagellack håller mer än en dag för mig. Essie håller ett par dagar, beroende på formula och vad jag gör. Detta Love Treat håller ännu längre. Brukar klara 5 dagar. Har inte märkt någon direkt förbättling i naglarna förutom att det håller bättre.
  2 gillar
 • för 23 månader sedan

  Perfekt till vardags!

  Essie Love Treat & Color i fägen Loving Hue är den bästa och finaste nagelstärkaren jag testat! På bara en vecka upplever jag att mina naglar är starkare och glansigare än innan. Mina naglar har tidigare skivat (syns på förebilden) sig vilket helt har försvunnit. Hur bra som helst 😍 Penseln är bred och täcker hela naglen i ett svep. Blir inga fula ränder utan lacket blir jämnt fördelat

  Före: Naglarna var svaga, matta och skivade

  Ett lager: Naglarna får lite färg men mycket glans. Lacket skiftar i rosa/guld

  Två lager: Lacket blir mer täckande vilket är super om naglarna är något missfärgade

  Efter en vecka: Naglarna är mycket starkare och glansigare

  Jag kommer definitivt fortsätta använda lacket och hoppas på ytterliggare förbättring i naglarnas kvalitet. Känns bra att kunna vårda naglarna samtidigt som de är fina 👍✨

  #tävling

  + 1

  4 gillar
 • för 25 månader sedan

  Minimally Modest - ljusrosa

  Väldigt snyggt och lättapplicerat även för oss som inte är så duktiga med vanligt nagellack. Bred pensel och bra konsistens. Nyansen är ljust, ljust rosa och den är är snäppet mörkare än nyansen "Sheers to you" (min favorit!) som jag också har.
  På mig krävs 5 lager av "Minimally Modest" för att naglarna ska se ut som färgen i flaskan men allt från 3 och upp blir bra tycker jag. Med 5 lager blir färgen lätt täckande fast ibland ser det lite randigt ut på ngn nagel.
  Jag är född med rätt mjuka naglar som lätt skivar sig så jag gillar verkligen de här vårdande lacken för de verkar inte alls torka ut mina naglar som vanligt lack.
  Foto 1 visar 2-5 lager lack: pekfingret har 2 lager, lång- fingret 3, ringfingret 4 och lillfingret 5.
  Foto 2 visar samma fingrar med 5 lager lack.
  4 gillar
 • för 29 månader sedan

  Ok

  Bra i början men redan när jag testade lacket igen nån vecka efter öppning var den segare..inte bra .
  2 gillar

Essie
Treat Love Color
Steel The Lead 158

23 Betyg
116:-Rek. pris 145:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Lyko
Nail Polish Remover
14:54Rek. pris 19:-
Beskrivning
Ingredienser
Den första avancerade enstegsprodukten för vård & färg från essie ger omedelbar och långtidsverkande effekt för torra, sköra naglar. Naglarna ser direkt förbättrade ut tack vare de uppljusande pigmenten i de skira färgerna. Denna vårdande, väl beprövade formula innehåller kollagen och Camelia-extrakt.

Upplev starkare naglar: 60 % minde flagnade naglar, och 35 % färre avbrutna naglar - på bara en vecka!

I serien TLC har man samanfört egenskaperna av vårdande, aktiva ingredienser med vackra ikoniska essie-färger. Formulan passar perfekt för kvinnor som känner att de behöver låta sina naglar vila, men som inte gillar tanken på att gå utan manikyr. Med essies TREAT LOVE & COLOR krävs inga kompromisser.

Nya TREAT LOVE & COLOR hjälper till att skydda nagelns ytskikt och att kapsla in fukt – samtidigt som den ger nageln en fräsch ton!
 • Kategori:Nagellack
 • Artikelnummer:
  1103-119-0158

Köps ofta tillsammans

286:-
228:35

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter