Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Essie Treat Love & Color Tinted Love

3 Betyg
149:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Den första avancerade enstegsprodukten för vård & färg från essie ger omedelbar och långtidsverkande effekt för torra, sköra naglar. Naglarna ser direkt förbättrade ut tack vare de uppljusande pigmenten i de skira färgerna. Denna vårdande, väl beprövade formula innehåller kollagen och Camelia-extrakt.

Upplev starkare naglar: 60 % minde flagnade naglar, och 35 % färre avbrutna naglar - på bara en vecka!

I serien TLC har man samanfört egenskaperna av vårdande, aktiva ingredienser med vackra ikoniska essie-färger. Formulan passar perfekt för kvinnor som känner att de behöver låta sina naglar vila, men som inte gillar tanken på att gå utan manikyr. Med essies TREAT LOVE & COLOR krävs inga kompromisser.

Nya TREAT LOVE & COLOR hjälper till att skydda nagelns ytskikt och att kapsla in fukt – samtidigt som den ger nageln en fräsch ton!
 • Kategori:Nagellack
 • Artikelnummer:
  1103-119-0001
Essie

Videos

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 6 månader sedan

  Superbra!

  Bästa nagelstärkaren jag testat! Stort plus att naglarna ser så fina ut samtidigt. Har färgerna Laven-Dearly och Tinted Love. Tinted Love upplever jag kan framhäva gula missfärgade naglar om man inte applicerar minst 3 lager, Laven-Dearly tar bort det gula direkt. Men superfina båda två!
  gillar
  för att lämna en kommentar
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018