Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Estée Lauder
Revitalizing Supreme+ Night Intensive Restorative Creme 50 ml

Bli först med att betygsätta produkten
1095:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Vakna strålande fräsch, morgon efter morgon. Denna fylliga och otroligt närande multiverkande creme har en särskilt koncentrerad formula framtagen för att verka under natten. Den gör att huden känns fastare och reducerar synligheten av rynkor markant medan du sover.

- REVITALISERAR med 2X koncentrerat Moringa-extrakt som hjälper till att boosta hudens naturliga kollagen. Detta är viktigt eftersom den naturliga proteinproduktionen är som störst medan du sover.

- ÅTERUPPVÄCKER en fräsch lyster på morgonen. Cremen är berikad med blomextrakt från havslavendel och hjälper till att ge hudcellerna näring och förnya dem under natten.

- GER NÄRING med en 2 x superdos av hyaluronsyra för 24-timmars återfuktning – eftersom huden förlorar fukt snabbare på natten.

- EN VÄLDIGT EFFEKTIV SYNERGI: Den kombinerade effekten av vårt koncentrerade moringaextrakt, havslavendelextrat och RevitaKey-protein hjälper till att förstärka hudens egen produktion av utfyllande hyaluronsyra med 80 %.* Utnyttja nattens styrka. Huden får näring på djupet, blir fylligare och förnyad. Den känns mjuk och smidig. Passar området runt halsen.
  • Kategori:Nattkräm
  • Artikelnummer:
    2058-336-0050

Köps ofta tillsammans

2205:-
1513:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019