3 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.6

Baserat på 32 betyg
1
0
2
4
25
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 18 månader sedan

  Ge din hy ett underverk

  Säkert många som hört "jag har testat många serum, men det här..." Nu måste jag bara säga MEN DET HÄR serumet är det BÄSTA av dem BÄSTA.
  Jag har sen tonåren haft problem med min hy. Den har varit torr, grå med en del pormaskar. Självklart sänkte det mitt självförtroende och jag undvek soliga dagar ute :(
  Jag har alltid försökt sminka över det, men det var bara en tillfällig lösning. Ingenting hjälpte. Efter många samtal och konsultationer med olika försäljare så gav jag chansen till många produkter ute på marknaden. Från dyra till budget. När mitt hopp om att få en "normal" hy började ta slut så gav jag mig in på Estee Lauder. Jag har alltid trott att märket är till för äldre damer hehe... Men altså WOW vilken skillnad!
  Efter bara första (bokstavligen) gången jag la serumet på min hy så bara sög den upp det som en svamp. Och några dagar efter var jag fast. Nu efter två veckors användande har jag fått återfuktad hy, mycket mindre porer, inga små rynkor OCH den mest hälsosamma glowen man kan tänka sig. Så släng allt annat du har där hemma och unna dig det här magiska underverket, jag garanterar dig att du INTE kommer ångra dig.

  Vänliga hälsningar/
  Den som testat allt :p

  #tävling #EsteeLauder #Underverk #serum #BÄST
  13 gillar
  • för 7 månader sedan
   Håller med! Detta serum har reparerat och återfuktat min torra hy samt slätat ut mina rynkor❤
   Gilla
 • för 3 veckor sedan

  PHMB

  Hej!
  Innehåller denna PHMB, som anses vara cancerframkallande?
  Då varumärket har PHMB i någon av deras mascaror.
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 3 veckor sedan
   Hej Ayse. Jag kan inte se att denna innehåller Polyhexanide / polyhexamethylene biguanide (PHMD). (Kontrollera alltid innehållet på produktetiketten innan användning, för att säkerställa så att inget ändrats.)
   PHMD klassas i övrigt som ett säkert konserveringsmedel och är godkänt inom EU. I länken nedan kan du läsa vad branschorganisationen Kosmetik- och hygienföretagen säger i frågan.
   https://www.kohf.se/nyheter2/2017/6/8/konserveringsmedlet-phmb-skert
   1 gillar
 • Medarbetare på Lyko
  för 1 månad sedan

  Återkommande favorit.

  Lämnar en mjuk, härlig känsla i hyn! Tycker oclså att den även jämnat ut min hudton allt eftersom jag använt den. Magisk! ✨ #tävling #tävlinginflutester
  2 gillar
 • för 2 månader sedan

  Hopp på flaska <3

  När man känner att man håller på att tappa hoppet om att få en fin, klar, strålande hy och man har provat det mesta där ute på marknaden, så finns denna älskling! Hopp på flaska kallar jag den, för redan efter första appliceringen kan jag märka STOR skillnad på mina kråksparkar, rynkor runt munnen, och själva texturen på huden. Älskar.

  #tävling #Estée Lauder #hopp #underverk #serum
  1 gillar
 • för 3 månader sedan

  Absolut bra, men ändå lite dyr?

  Har använt serumet främst kvällstid, efter dubbelrengöring. Jag tycker den återfuktar bra, ger fin spänst och gör så att huden ser hälsosammare ut. Min hy är för övrigt åt det torrare hållet, känslig och snart 32 år.
  Känns som den är relativt dryg, men det höga priset drar ner den en aning för mig. Rekommenderar att passa på att köpa den större storleken när det är lite extrapris!
  2 gillar
  • för 3 månader sedan
   Det är dyrt för att det är ett dyrt märke, vad förväntade du dig? Att det ska kosta 99kr? Kvalitet över kvantitet.
   Gilla
 • för 4 månader sedan

  ESTÉE LAUDER ADVANCED

  Hej!
  Jag undrar om man kan få test på den har serumet har läst men är osäker att beställa
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 4 månader sedan
   Hej Weini! Tyvärr så har vi inga tester på dessa.
   1 gillar

Estée Lauder
Advanced Night Repair Recovery Complex II 75 ml

32 Betyg
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

Välj storlek

50 ml30 ml
Vårt #1 serum har blivit ännu bättre. Baserat på årtionden av DNA-Forskning och Chronobiologi - vårt mest avancerade serum någonsin. Nya ChronoluxCB™ Teknologi arbetar aktivt för en utrensande process som rengör cellerna från avfallsämnen under nattens lopp. På så sätt arbetar cellerna effektivt och huden återuppbyggs och stärks.

Alla ålderstecken i huden reduceras synligen för att ge en vacker hud. Förebygger skador från alla negativa miljöpåverkningar som ozon, föroreningar och UV strålar. Hyaluronsyra skabar den optimala miljön som huden har behov för att optimera sin naturliga reparationsprocess samtidigt som den återfuktar och vårdar på djupet.

Huden känns mjukare, mer återfuktad och ser klarare och jämnare ut. Perfekt till alla hudtyper och effektiv till alla etniciteter. Oparfymerad, oljefri, icke-acknegen, dermatologisk och oftalmologiskt testad.

75ml
 • Kategori:Serum
 • Artikelnummer:
  2058-109-0075

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019