Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

3

Baserat på 11 betyg
5
0
0
2
4
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 23 månader sedan

  Fantastiskt glow!

  Så fin foundation med bra täckning och glow, utan att behöva se kakig ut! Tycker verkligen om denna. Stort plus är att den även är certified organic 😍
  6 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 15 månader sedan

  Nejdu..

  Väldigt svårarbetad produkt. Jobbar man inte in den snabbt så sätter den sig på ett sätt som gör att den flagnar när du rör vid det applicerade området (detta gäller området nära ögonen, flagnar ej fullt så mycket i resten av ansiktet). Otroligt svårt att bättra på, då den liksom försvinner från huden när man sätter något mot den och sen går det inte ens att fylla i "hålet". När man inte trodde det kunde bli värre så liksom oxiderade den efterhand efter applicering (5-10 min) och skiftar nyans och blir betydligt mörkare. Hade höga förväntningar på den här men den går dessvärre rakt i soptunnan.
  4 gillar
 • för 9 månader sedan

  Flammigt resultat med framhävda torra partier

  Blir flammig på huden oavsett om jag applicerar med pensel, beauty blender eller fingrarna. Framhäver hudflagor som inte syntes innan, oavsett hur mycket jag återfuktat och peelat innan. Supersvår att få jämn, jag har ännu inte lyckats.
  Gilla
 • för 16 månader sedan

  Ew

  Kanske fungerar i de ljusare nyanserna men min medium yellow var rosaaktig och oxiderade galet mycket. Jag hade höga förhoppningar och denna foundation levde inte upp till en enda. No thank u
  3 gillar
 • för 20 månader sedan

  Nyans

  Hej!
  Jag brukar använda Lancome teint idole ultra 010, vilken nyans skulle kunna passa om jag vill köpa den här foundation?
  mvh Elin
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 20 månader sedan
   Hej Elin! Tyvärr så är det väldigt svårt att svara på. Vi rekommenderar att du besöker en butik som säljer dessa och provar dig fram till vilken nyans som passar dig bäst.
   Gilla
 • för 23 månader sedan

  Vad gör jag fel?!?

  Har pecis börjat använda healty glow foundation 121 och det blev kakigt!!! Behöver jag någon fukt på huden innan eller vad händer?
  Tacksam för hjälp!
  1 gillar
  • Lyko Kundtjänst
   för 23 månader sedan
   Hej Rebecca. Applicera din foundation på rengjort och återfuktat ansikte. Om det blir kakigt så kan det bero på mängden foundation du använder. Prova gärna ett tunnare lager, samt kanske även en annan teknik. Använder du exempelvis fingrarna så skulle du kunna prova med en svamp eller borste istället, och vice versa. Kika gärna på videon här ovan, för inspiration och tips. //Maria, kundtjänst
   Gilla
 • för 25 månader sedan

  vilken färg

  hur ska man veta vilken nyans man ska ha när det bara står siffror?? jag brukar ha den ljusaste nyansen, oftast sånt som heter porcelin eller ivory..
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 24 månader sedan
   Hej Lisa! Det är svårt att säga då hudtonen spelar stor roll för vilken nyans som passar just dig bäst. Nyans med nummer 113 är medium med en rosa ton och nyansen 123 är medium med en gul nyans.
   Gilla

Estelle & Thild
BioMineral
Healthy Glow Foundation 125

11 Betyg
299:-

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
Ekologiskt certifierad. 99,9 % naturlig.
En foundation som återfuktar, ger huden näring, en jämn hudton och hälsosam glow. Den lätta formulan absorberas snabbt och ger ett skirt täckande resultat utan att täppa till porerna. Med ett näringsrikt innehåll verkar den långsiktigt för att vårda huden och förbättra dess elasticitet, fasthet och struktur. För alla hudtyper.

30ml

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019