1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.1

Baserat på 9 betyg
2
2
1
1
3
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 2 veckor sedan

  Bra mascara för känsliga ögon

  Ger väl separerade, långa fransar, särskilt om man sakta drar mascaraborsten genom fransarna. Ett stort plus är att mina känsliga ögon inte reagerar. Vill man ha separerade fransar med fokus på längd istället för volym är denna mascaran 👍 Jag tycker inte att den kladdar eller torkar långsamt men kanske lite svår att applicera på nedre fransraden. Nästa gång ska jag dock testa Estelle & Thild BioMineral Volume 🙂 På bilden har jag mascaran tillsammans med flytande kajal på övre fransraden.
  5 gillar
  • för 2 veckor sedan
   😊Fint och naturligt...jag har med känsliga ögon ibland med mascaror, nästa gång skulle vara intressant att testa denna eller den som ger volym💕💃!
   2 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 27 månader sedan

  Klumpig borste

  Tyvärr en alldeles för klumpig borste.. fransarna blir klumpiga, vid applicering hamnar mer mascara på ögonlocken än på fransarna. Provade mascaran med en annan borste, men blev ändå ett klumpigt resultat. Mascaran torkar lite för långsamt på fransarna, så den kladdar ett bra tag efter appliceringen.
  2 gillar
 • för 1 månad sedan

  Bästa mascaran

  Bästa mascaran jag haft. Upplever inget kladd, lätt att applicera och håller för mig hela dagen utan att den smular sig.
  Gilla
 • för 4 månader sedan

  Bästa mascaran!

  Den här mascaran överraskade mig rejält. Hade inga högre förväntningar, men passade på att spontanköpa den när det dök upp ett bra erbjudande. Den ger täta långa ögonfransar utan att det klumpar. Den sitter på fransarna och hamnar inte under ögat samt så sitter den på plats tills det är dags att ta bort sminket på kvällen. Värd att prova!
  2 gillar
 • för 6 månader sedan

  Trillar ner på kinderna

  Gillar idén med en ekologisk mascara och rena ingredienser. Dock trillar den ner under ögonen bara trettio minuter efter applicering, så att det ligger små svarta korn på kinderna. Skulle inte rekommendera denna och kommer inte köpa den igen #tävling
  Gilla
 • för 14 månader sedan

  Ingen favorit

  Svår att applicera, ingen volym eller längd. ”Ramlar” av under dagen.
  Gilla
 • för 22 månader sedan

  Inte bra

  Tyvärr funkar den inte alls. Efter bara några timmar har jag mer mascara under ögonen än på fransarna, och det utan att ha gjort någon fysisk ansträningning alls.
  Gilla

Estelle & Thild
BioMineral
Mascara Long Lash

9 Betyg
199:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
En ekologiskt certifierad mascara som separerar och förlänger fransarna för att skapa definierade ögon.
Resultat: Långa, definierade, djupt svarta fransar.

12ml

Köps ofta tillsammans

233:50
657:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter