1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3

Baserat på 6 betyg
2
0
1
2
1
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 26 månader sedan

  SÄMSTA MASKARAN NÅNSIN - KÖP EJ

  Trodde jag skulle testa en (den enda ekologiska maskaran som inte kostade multum) maskara som kanske kunde mäta sig med UNE Green Pride Mascara - tror de har lagt ner. MEN nej, den är så blöt och kletig och du ser inte klok ut, med tjocka ihopklibbade fransar och den smular otroligt mycket. Mycket missnöjd... dessutom så när jag packade upp den så var den kladdig utanpå...? Tänkte jag skulle ha överseende och testa den ändå. Och efter ett par veckor så flagar inte bara maskaran utan även maskarakorken!!! Jag får det överallt och i ögonen, och det är väldigt oliofilt då det är plast så det fastnar på huden.
  2 gillar
  • för 26 månader sedan
   Usch vad trist. Förstår att du är missnöjd.
   Gilla
 • för 3 månader sedan

  Dålig

  Detta är den sämsta mascaran jag har testat. Det kommer alldeles för mycket produkt på borsten och även om jag skrapar av så hjälper det inte, jag måste ändå borsta igenom fransarna med en annan borste. Det är synd för borsten i sig är rätt bra. Mascaran lägger sig under ögonen på bara någon timme. Jag tycker även den är svår att tvätta bort på kvällen.
  Gilla
 • Frisör på Lyko
  för 9 månader sedan

  bra och fyllig mascara

  Jag upplever att den helt klart är värt sitt pris, den ger fylliga fransar och är lätta att tvätta bort. Att hitta en eko mascara som gör detta är svårt tycker jag, denna är en av de bättre i denna prisklass som jag provat.
  Gilla
 • för 17 månader sedan

  En bra mascara

  Tycker att denna är en av de bättre mascarorna jag testat. Kan upplevas som blöt i början men man får jobba lite med den. Gör fransarna fylligare och gör dem svarta, vilket jag saknar hos många andra märken. Minus för att jag tycker att borsten är lite stor.
  1 gillar

Estelle & Thild
BioMineral
Mascara Volume

6 Betyg
199:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser

En ekologiskt certifierad mascara som ­separerar fransarna och bygger volym med varje applicerat lager.

Resultat: Tjocka, fylliga fransar med maximal volym.
Färg: Svart

12ml

Köps ofta tillsammans

507:-
417:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter