Eucerin

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Eucerin
AtoControl
Face Care Cream 50 ml

Bli först med att betygsätta produkten
159:-
Beskrivning
Ingredienser
Minskar rodnad och klåda. Lugnande daglig hudvård med en särskild sammansättning med Licochalcone A och ceramider för ansiktshud med atopisk dermatit.

Atopisk hud i ansiktet är torr, irriterad och kliande. Den kan också se röd ut och kännas stram. Den mår bra av en lugnande fuktkräm som minskar rodnad och klåda.

Eucerin AtoControl Face Cream har en särskild sammansättning som ger daglig basvård för atopisk hud och kan användas under både utbrott och under de lugnare perioderna däremellan. Den har kliniskt och dermatologiskt visat att den fuktar, lugnar och minskar torrhet. Sammansättningen kladdar inte och är berikad med Licochalcone A och ceramider för att återbilda och stärka hudens barriär samt minska stramhet och klåda.

Huden känns mjuk och slät, och vid regelbunden användning förbättrar krämen hudens tillstånd. Eucerin AtoControl Face Cream är parfymfri och en perfekt bas för makeup. Kräm för eksem i ansiktet Den passar även barn och spädbarn som är minst tre månader gamla.

På atopisk hud har den visat mycket god vårdande verkan och hudtolerans.

Användning: Rengör huden. Smörj in morgon och kväll eller vid behov. Massera försiktigt in i ansiktet och på dekolletaget.

Använd Eucerin AtoControl Face Care cream om...
Du har atopisk dermatit och du letar efter en daglig fuktkräm till ansiktet:
Eucerin AtoControl ansiktskräm minskar rodnad och klåda och kan användas som en daglig vårdande produkt för huden under perioden mellan utbrott. Den kan även användas parallellt med Eucerin AtoControl Acute Care Cream och/eller ett topiskt läkemedel som du eventuellt använder under akuta perioder då huden blossar upp.

Ditt barn har atopisk dermatit i ansiktet och han eller hon är äldre än tre månader.

AtoControl
Atopisk dermatit, även känt som atopiskt eksem, är en hudsjukdom som gör huden torr, röd, irriterad och kliande. Klådan gör att man river sig, vilket i sin tur förvärrar symtomen och kan leda till hudinfektioner. Atopisk dermatit kan även påverka livskvaliteten: den ständiga torrheten, rodnaden och klådan är besvärlig att leva med och kan orsaka sömnbrist och dålig självkänsla. När spädbarn och barn lider kan föräldrarna känna sig hjälplösa och få dåligt samvete.

Sjukdomen har två tydliga faser:
  • En akut fas när huden blossar upp
  • Perioden mellan utbrotten då huden är lugnare och mindre reaktiv
Eftersom det inte finns något känt botemedel mot atopisk dermatit är det främsta målet när man tar hand om atopisk hud i vardagen att förlänga den icke-akuta fasen. Under ett utbrott ligger fokus på att lugna huden så snabbt som möjligt. Eucerin AtoControl erbjuder den fasanpassade hudvård som atopisk hud behöver.

Serien innehåller en unik aktiv ingredienssammansättning med lugnande Licochalcone A och barriärstärkande ceramider. När de vårdande basprodukterna används dagligen (en bad- och duscholja, en kroppslotion, hand- och ansiktskrämer) minskar de torrhet, rodnad och klåda samt förlänger perioderna mellan utbrotten.

Eucerin AtoControl Acute Care Cream har en särskild sammansättning som lugnar huden under utbrotten – den mildrar och lugnar rodnad och klåda samt minskar behovet av att klia sig.

Alla produkter har kliniskt och dermatologiskt visat att de ger goda resultat samtidigt som de är milda mot atopisk hud. Forskning visar att Eucerin Acute Care Cream och Eucerin AtoControl Lotion också ger en bättre nattsömn och förbättrar livskvaliteten.1

Parfymfri, serien passar vuxna, barn och spädbarn över tre månader.

50ml
  • Kategori:Dagkräm
  • Artikelnummer:
    2307-120-0050

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019