Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Eucerin DermoPURIFYER Oil Control Cleansing Gel

Bli först med att betygsätta produkten
159:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
För oren hud. En ansiktstvätt med 6% Ampho-Tensides som försiktigt men effektivt avlägsnar överskott av talg medan du tar bort smuts och smink, utan att täppa till porerna. Ger huden en ren, frisk och smidig känsla.

Tvål- och doftfria Eucerin DermoPURIFYER Oil Control Cleansing Gel är en icke tilltäppande av porer daglig ansiktstvätt för oren och aknebenägen hud. Med 6% ampho-tensider rengör den huden huden försiktigt men avlägsnar smuts, smink och eventuellt överskott av talg effektivt. Tack vare antibakteriella egenskaper avlägsnar gelen hudbakterier och förhindrar bakteriell tillväxt.

Rengöringsgelen kan användas tillsammans med medicinsk aknebehandling och under graviditet.

Kliniska och dermatologiska studier har bekräftat utmärkt hudtolerans och en mild rengöringseffekt vid användning på oren och aknebenägen hud.

Användning: Använd rengöringsgelen som ett första steg i din hudvårdsrutin – helst två gånger dagligen: morgon och kväll. Ta en körsbärsstor mängd gel och arbeta upp ett skum i handen med lite vatten Massera in skummet i ansiktet. Skölj med ljummet vatten. Undvik kontakt med ögonen.

Använd den här produkten om...

Du vill ha en peeling: Prova en mild scrub.

Du letar efter en mild rengöringsgel för normal- till kombinationshud: Prova Eucerin DermatoCLEAN Cleansing Gel som rengör normal- till kombinationshud utan att torka ut den.

DermoPURIFYER Oil Control
Acne är främst en inflammatorisk sjukdom. Inflammationen är aktiv i alla skeden av akne – allt från icke synlig mikroinflammation till synligt inflammerade papler (böldliknande utslag) och pustler (varblåsor).

Eucerin DermoPURIFYER Oil Control-sortimentet har speciellt utformats för att arbeta mot de främsta orsakerna till inflammerad och aknebenägen hud:
  • mikroinflammation: orsaken till aknecykeln
  • överskott av talgproduktion, som även kallas seborré
  • Hyperkeratos (en förtjockning av de yttre hudskikten), som sedan leder till blackheads (pormaskar) och whiteheads (små vita, hårda talgansamlingar i porerna)
  • bakteriell tillväxt som leder till synlig inflammation i form av papler och pustler
Produkterna innehåller:
  • Licochalcone A: Ett mycket effektivt antiinflammatoriskt ämne som lugnar irritationer och hjälper till att minska rodnad
  • Salicylsyra: en antibakteriell ingrediens med en comedolytisk effekt (d v s löser upp pormaskar) som minskar fläckar och förhindrar att de återkommer
  • Sebumregleringsteknik: minskar talgproduktionen
DermoPURIFYER Oil Control Skin Renewal Treatment innehåller också:
  • 10% Hydroxikomplex: En högeffektiv kombination av peelingmedel (glykolsyra, salicyl- och polyhydroxidsyror) som hjälper till att återuppfylla huden, rensa porerna, minska P. acnes (bakterier) och ta bort döda hudceller
Sortimentet innehåller milda men effektiva rengöringsmedel och ett urval av vårdprodukter speciellt framtagna för aknebenägen hud, varav många är lämpliga för användning tillsammans med medicinsk aknebehandling.

Kliniska och dermatologiska studier visar att produkterna är kompatibla med inflammerad och aknebenägen hud och mycket effektiva vid behandling och lindring av symtom.
Eucerin

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
338:-

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
929:-

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018