Eucerin

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

3.5

Baserat på 2 betyg
0
1
0
0
1
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • för 4 dagar sedan

  Känslig hy + akne

  Hej! Jag har en väldigt känslig hy men också hyfsat mycket akne. Skulle ni ha rekommenderat den här produkten? Tack på förhand!
  Gilla
  • igår 16:37
   Tack så mycket!
   Gilla
 • för 2 månader sedan

  Syra

  I och med att denna innehåller mjölksyra undrar jag om den är lämplig att använda i kombination med ex. the ordinary som också har syror?
  Vill inte ha någon kemisk klash i fejset, tack på förhand!
  Gilla
  • Hudterapeut på Lyko
   för 2 månader sedan
   Hej Sara 🙂 Rekommendationen är att inte blanda produkter med syra i sig från olika varumärken och det är svårt att svara på hur ingredienser från olika varumärken fungerar tillsammans.

   Om du inte vill ha något "kemiskt klash" i fejset så skulle jag rekommendera dig att kolla in Maria Åkerbergs Freshener istället då denna produkt innehåller bland annat alcohol denat som kan verka uttorkande på huden vilket i sin tur leder till att huden producerar mer talg/fett.
   Gilla

Eucerin
DermoPURIFYER
Oil Control Toner 200 ml

2 Betyg
104:30Rek. pris 149:-30
Beskrivning
Ingredienser
Rengör huden och hjälper till att förhindra orenheter. Rengör huden på djupet. Speciellt lämplig för djuprengöring av T-zonen och andra problemområden. Sammansättningen med Lactic Acid (mjölksyra) rensar försiktigt porerna, fuktar huden och förbereder huden så den kan absorbera alla fördelar med din efterföljande vårdande hudcreme.

Eucerin DermoPURIFYER Oil Control Facial Toner har speciellt tagits fram för fet och oren hud och för dem med mild till måttlig akne. Den är också lämplig för alla andra former av akne, som akne vulgaris. Den renar huden och förbereder den för efterföljande vård.

Den aktiva antibakteriella formeln innehåller 2% mjölksyra som blockerar porer, hämmar bakterieutvecklingen och förhindrar alla typer av orenheter utan att torka ut huden. Tonern är särskilt effektiv när den används i T-zonen och andra problemområden.

Eucerin DermoPURIFYER Oil Control Facial Toner kan användas under graviditet men bör inte användas på hud som genomgår aknebehandling.

Kliniska och dermatologiska studier visar att produkten är mycket skonsam och effektiv på patienter med oren och aknebenägen hud.

Använding: Använd morgon och kväll efter rengöring och innan fuktkrämen. Fukta en bomullsrondell Badda drabbade områden med ansiktsvatten morgon och kväll. Skölj inte. Undvik ögonkontakt och använd en ny bomullsrondell till varje applicering.

Använd den här produkten om...
Du letar efter en toner för normal till kombinationshud: Prova Eucerin DermatoCLEAN Toner.

Du genomgår medicinsk aknebehandling: Prova ett micellärt ansiktsvatten istället.

DermoPURIFYER Oil Control
Acne är främst en inflammatorisk sjukdom. Inflammationen är aktiv i alla skeden av akne – allt från icke synlig mikroinflammation till synligt inflammerade papler (böldliknande utslag) och pustler (varblåsor).

Eucerin DermoPURIFYER Oil Control-sortimentet har speciellt utformats för att arbeta mot de främsta orsakerna till inflammerad och aknebenägen hud:
 • mikroinflammation: orsaken till aknecykeln
 • överskott av talgproduktion, som även kallas seborré
 • Hyperkeratos (en förtjockning av de yttre hudskikten), som sedan leder till blackheads (pormaskar) och whiteheads (små vita, hårda talgansamlingar i porerna)
 • bakteriell tillväxt som leder till synlig inflammation i form av papler och pustler
Produkterna innehåller:
 • Licochalcone A: Ett mycket effektivt antiinflammatoriskt ämne som lugnar irritationer och hjälper till att minska rodnad
 • Salicylsyra: en antibakteriell ingrediens med en comedolytisk effekt (d v s löser upp pormaskar) som minskar fläckar och förhindrar att de återkommer
 • Sebumregleringsteknik: minskar talgproduktionen
DermoPURIFYER Oil Control Skin Renewal Treatment innehåller också:
 • 10% Hydroxikomplex: En högeffektiv kombination av peelingmedel (glykolsyra, salicyl- och polyhydroxidsyror) som hjälper till att återuppfylla huden, rensa porerna, minska P. acnes (bakterier) och ta bort döda hudceller
Sortimentet innehåller milda men effektiva rengöringsmedel och ett urval av vårdprodukter speciellt framtagna för aknebenägen hud, varav många är lämpliga för användning tillsammans med medicinsk aknebehandling.

Kliniska och dermatologiska studier visar att produkterna är kompatibla med inflammerad och aknebenägen hud och mycket effektiva vid behandling och lindring av symtom.

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter