Eucerin

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 2 betyg
0
0
0
0
2
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • för 17 månader sedan

  Spelar det någon roll?

  Hej, jag köpte denna dag och nattkräm i ett present-kit i en butik men såg sen att det är för 55+. Funkar den ändå för 25+? :)
  Gilla
  • Hudterapeut på Lyko
   för 17 månader sedan
   Hej Emelie, det ska fungera även på en 25+ hud men för säkerhetsskull prova gärna på ett litet område i ansiktet först.
   Gilla

Eucerin
HYALURON-FILLER + ELASTICITY
Night Care 50 ml

2 Betyg
223:30Rek. pris 319:-30
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
En näringsrik nattcreme för mogen hud. Förbättrar elasticiteten + fyller ut djupa rynkor. Stärker din huds struktur genom att förbättra elasticiteten plus att dina rynkor fylls ut. Din hud känns fastare, ser fräschare ut och får mer lyster.

Eucerin HYALURON-FILLER + ELASTICITY Night Care stärker din huds struktur genom att förbättra elasticiteten plus att dina rynkor fylls ut. Din hud känns fastare, ser fräschare ut och får mer lyster.

Den unika och innovativa formulan ger flera fördelar som motverkar åldrande. Arctiin (en aktiv ingrediens som har visat sig främja återbildandet av kollagen i hudcellerna) samverkar med silymarin (en kraftfull antioxidant som förhindrar nedbrytning av kollagen och elastin och förbättrar hudcirkulationen på cellnivå). Formulan innehåller även en hög halt av hög- och lågmolekylär hyluronsyra som med synbart resultat fyller ut rynkor. Huden känns fast och mjuk och ser fräsch och vacker ut.

Eucerin HYALURON-FILLER + ELASTICITY Night Care innehåller även arganolja. som är rik på hudvårdande lipider och stöder hudens återbildning under natten och gör den mjukare.

Visar på mycket god effekt och hudvänlighet.

Användning: Applicera på kvällen på väl rengjort ansikte, hals och dekolletage. Massera försiktigt in i huden. Undvik kontakt med ögonen. Eucerin rekommenderar att du använder Eucerin HYALURON-FILLER + ELASTICITY Night Care som en del av din rutin tillsammans med Eucerin HYALURON-FILLER + ELASTICITY Day Care och Eucerin FILLER + ELASTICITY Facial Oil.

Använd den här produkten om...
Du vill ha en nattcreme som förbättrar elasticitet och fyller ut djupa rynkor. Arctiin (en aktiv ingrediens som har visat sig främja återbildandet av kollagen i hudcellerna) samverkar med silymarin (en kraftfull antioxidant som förhindrar nedbrytning av kollagen och elastin och förbättrar hudcirkulationen på cellnivå). Formulan innehåller även hyaluronsyra.

ELASTICITY
I takt med att huden åldras förändras dess struktur. Elasticitet, fasthet, lyster och motståndskraft försämras och rynkorna blir fler. Försämringen av elasticiteten i kombination med djupa rynkor är ett centralt hudbekymmer för många kvinnor med mogen hud.

Eucerin HYALURON-FILLER + ELASTICITY-serien har utvecklats särskilt för att motverka dessa två problem och ger flera Anti Age-fördelar. Både dag- och nattcremen i serien innehåller arctiin (en aktiv ingrediens som har visat sig främja återbildandet av kollagen i hudcellerna) och silymarin (en kraftfull antioxidant som förhindrar nedbrytning av kollagen och elastin och förbättrar hudcirkulationen på cellnivå). Formulan innehåller hyaluronsyra som med synbart resultat fyller ut rynkor. Produkterna kompletteras med en utjämnande ansiktsolja som är rik på essentiella oljor.

Cremerna ger näring åt tunnare, ömtålig hud och stärker dess struktur genom att förbättra elasticiteten och fylla ut djupa rynkor. Den utjämnande och näringsrika oljan förbättrar hudens elasticitet och gör den mer motståndskraftig. Alla produkter gör att huden känns fast och mjuk och ser fräsch och vacker ut.
 • Kategori:Nattkräm
 • Artikelnummer:
  2307-135-0000

Köps ofta tillsammans

322:30
505:50

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter