Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Eucerin EVEN BRIGHTER Night Cream 50ml

Bli först med att betygsätta produkten
299:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Närande, pigmentreducerande nattkräm. Denna återuppbyggande kräm reducerar effektivt förekomsten av hyperpigmentering över natten för en ljusare och jämnare hudton.

Det är kliniskt och dermatologiskt bevisat att Eucerin EVEN BRIGHTER nattcreme minskar mörka fläckar och ojämn hudton som orsakats av hyperpigmentering. Produkten innehåller B-resorcinol som minskar melaninproduktionen och uppkomsten av hyperpigmentering, samt glycyrretinsyra som stimulerar hudens egen läkningsprocess. Med dess höga solskyddsfaktor (SPF 30) och UVA-skydd förhindrar krämen effektivt ytterligare solskador och pigmentering. Din hy börjar bli synbart ljusare och får en jämnare hudton på bara fyra veckor och förbättras ytterligare med tiden.

Användning: För normal till torr hud. Applicera en liten mängd i ansiktet, på halsen och i dekolletaget. Massera varsamt in produkten i huden. Undvik att få den i ögonen.

Använd Eucerin EVEN BRIGHTER nattcreme i följande fall:
Du vill minska hyperpigmentering: Eucerin EVEN BRIGHTER fungerar på mörka fläckar, åldersfläckar, melasma, fräknar, postinflammatorisk stress och akneärr och ger dig en ljusare och jämnare hudton.

Du har frisk hud: Det vill säga att du inte har någon hudåkomma som atopisk dermatit eller psoriasis, alternativt sprucken, irriterad eller skadad hud.

EVEN Brighter
Solexponering, hormonförändringar, hudinflammation och ärrbildning till följd av akne kan leda till hyperpigmentering. Det är kliniskt bevisat att Eucerins EVEN BRIGHTER-produkter reducerar förekomsten av mörka fläckar och ger dig synbart ljusare hudton på 12 veckor. Vid regelbunden användning blir resultaten ännu bättre.

50ml
  • Kategori:Nattkräm
  • Artikelnummer:
    2307-138-0050
Eucerin

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
1198:-

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
943:-

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018