Eucerin

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Eucerin
EVAN BRIGHTER
EVEN BRIGHTER Spot Corrector 5 ml

Bli först med att betygsätta produkten
179:-
Beskrivning
Ingredienser
Spot Corrector för direkt applicering på mörka fläckar. Denna precisionslösning för mörka fläckar ljusar upp och reducerar hyperpigmentering, vilket gör att du börjar få en jämnare hudton efter bara fyra veckor.

Det är kliniskt och dermatologiskt bevisat att Eucerin EVEN BRIGHTER Spot Corrector minskar mörka fläckar och ojämn hudton som orsakats av hyperpigmentering. Den innehåller en hög koncentration av B-resorcinol som minskar melaninproduktionen och motverkar hyperpigmentering, samtidigt som produkten är så skonsam att den kan användas varje dag. Applicera direkt på mörka fläckar; huden börjar se ljusare och jämnare ut efter bara fyra veckor och förbättras ytterligare med tiden.

Vi har utfört kontrollerade behandlingsstudier av Eucerins EVEN BRIGHTER Clinical-sortiment bland personer med hyperpigmentering.

Användning: Använd efter rengöring och före återfuktning av huden. Använd precisionsapplikatorn för att applicera ett tunt lager direkt och exakt på de mörka fläckarna. Undvik huden runt de mörka fläckarna eftersom normal hud kan bli ljusare. Passar alla hudtyper.

Använd EVEN BRIGHTER Spot Corrector i följande fall:
Du vill minska hyperpigmentering: Eucerin EVEN BRIGHTER fungerar på mörka fläckar, åldersfläckar, melasma, fräknar, postinflammatorisk stress och akneärr och ger dig en ljusare och jämnare hudton.

Du har frisk hud: Det vill säga att du inte har någon hudåkomma som atopisk dermatit eller psoriasis, alternativt sprucken, irriterad eller skadad hud.

EVEN Brighter
Solexponering, hormonförändringar, hudinflammation och ärrbildning till följd av akne kan leda till hyperpigmentering. Det är kliniskt bevisat att Eucerins EVEN BRIGHTER-produkter reducerar förekomsten av mörka fläckar och ger dig synbart ljusare hudton på 12 veckor. Vid regelbunden användning blir resultaten ännu bättre.

5ml
  • Kategori:Serum
  • Artikelnummer:
    2307-139-0005

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019