Eucerin

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Eucerin
Hyaluron-Filler
CC Cream Light 50 ml

Bli först med att betygsätta produkten
269:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Fyller ut rynkor och ger omedelbar färgkorrigering.
Koncentrerad sammansättning för antirynkbehandling för alla hudtyper.

En antirynkdagcreme med pigment som jämnar ut ljusa hudtoner och ger en hud med lyster.

CC-cremer erbjuder Colour Correction. Eucerin Hyaluron-Filler CC Cream Light gör mer än bara korrigera hudtonen: den erbjuder också effektiv antirynkvård.

Rynkmotverkande vård: Sammansättningen kombinerar hög- och lågmolekylär hyaluronsyra som reducerar även djupa rynkor med bioaktivt glycine saponin som stödjer hudens egen produktion av rynkutfyllande hyaluronsyra. SPF 15 + UVA-skydd förebygger effektivt förtida åldrande och fördjupning av befintliga rynkor som beror på UV-strålning. Huden ser märkbart slätare ut.

Colour Correction: Ljusa färgpigment jämnar ut hudtonen och korrigerar omedelbart hudens utseende. Täckningen är slät, utan linjer, och ger en utmärkt bas för foundation (om ytterligare täckning behövs) och annat smink.

Eucerin Hyaluron-Filler CC Cream Light har en struktur som inte är oljig och som smälter in i huden. Den kan användas istället för och tillsammans med din normala fuktcreme. Det är kliniskt och dermatologiskt visat att den passar för alla hudtyper.

Produkten testades i en Produkt-i-bruk-studie (PIU Study) som gjordes bland 160 kvinnor i åldrarna 34 till 45 år, som var vanliga användare av anti-rynk-krämer. Följande resultat noterades efter två veckors användning:
  • 88%: jämnar ut även de djupaste rynkorna inifrån
  • 88%: minskar fina linjer och rynkor
  • 99%: ger synligt en finare hudton
  • 98%: utplånar ojämnheter för ett jämnare och mer enhetligt utseende
  • 100%: fördelas väl och samlas inte i veck och rynkor
Använd den här produkten om... Du vill minska linjer och rynkor och få en jämnare hud med lyster. Eucerin Hyaluron-Filler CC Cream Light kombinerar hyaluronsyror med korta och långa kedjor, som tränger in och fyller ut huden inifrån och ut. Den innehåller också glycine saponin för att stimulera hudens egen produktion av hyaluronsyra och färgpigment för att korrigera en ojämn hudton.

Du vill skydda huden mot rynkor som beror på UV-strålning:
Eucerin Hyaluron-Filler CC Cream Light kombinerar SPF 15 med ett UVA-filtersystem för att skydda mot förtida åldrande och fördjupade rynkor.

Användning: Applicera på väl rengjort ansikte genom att försiktigt fördela produkten jämnt över huden. Kan användas på egen hand eller över övrigl hudvård, beroende på hudtyp.

För bästa resultat ska produkten användas tillsammans med andra produkter i sortimentet Eurcerin Hyaluron-Filler.

När huden åldras hjälper naturliga halter av hyaluronsyra till att släta ut fina linjer och fylla ut djupa rynkor. Samtliga produkter i Eucerins Hyaluron-Filler-serie är kliniskt testade och innehåller en kombination av korta och långa kedjor av hyaluronsyra samt det bioaktiva ämnet glycin saponin, som har visat sig öka hudens egen produktion av hyaluronsyra.

Om linjer och rynkor är ditt huvudsakliga åldersbekymmer kan Eucerins Hyaluron-Filler-serie vara lösningen. Produkterna fyller inte bara effektivt ut rynkor, utan är även skonsamma för huden.

50ml

Köps ofta tillsammans

388:20
617:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020