Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Eucerin Hyaluron-Filler Day Cream Normal/Combination 50ml

Bli först med att betygsätta produkten
299:-
Beskrivning
Ingredienser
Dagkräm mot rynkor för normal hud till blandhud med solskyddsfaktor (SPF) 15 och UVA-skydd. En avancerad icke-komedogenisk lätt dagkräm med solskyddsfaktor 15 och UVA-skydd som fyller ut även de djupa rynkorna.

Eucerin Hyaluron-Filler Dagcreme för normal hud till blandhud har en avancerad sammansättning som verkar mot rynkor för denna specifika hudtyp. Produkten innehåller en kombination av hög- och lågmolekylär hyaluronsyra som verkar där rynkorna uppstår. Det bioaktiva ämnet glycin saponin främjar hudens egen produktion av hyaluronsyra, som har rynkutfyllande verkan. Med solskyddsfaktor (SPF) 15 och UVA-skydd förebygger krämen effektivt förtida hudåldrande och förhindrar att befintliga rynkor blir ännu djupare. Huden ser mjukare ut. Krämen fungerar utmärkt som bas under makeup.

Kliniska studier har visat att Eucerin Hyaluron-Filler Dagcreme är effektiv och skonsam mot huden.

Användning: Applicera produkten på morgonen i ansiktet, på halsen och i dekolletaget genom att varsamt massera in krämen i huden. Undvik den ömtåliga huden runt ögonen.

Använd Eucerin Volume-Filler Dagcreme för normal hud till blandhud i följande fall:
Du vill ha en antirynkkräm: Eucerin Hyaluron-Filler Dagcreme för normal hud till blandhud är icke-komedogenisk och absorberas snabbt.

Du vill reducera fina linjer och rynkor: Eucerin Hyaluron-Filler Dagcreme för normal hud till blandhud innehåller hög- och lågmolekylär hyaluronsyra som tränger in i och fyller ut rynkorna.

Du vill ha en antirynkkräm med solskyddsfaktor: Eucerin Hyaluron-Filler Dagcreme för normal hud till blandhud innehåller solskyddsfaktor 15 och UVA-filter som förebygger förtida hudåldrande och djupare rynkor.

Hyaluron-Filler
När huden åldras hjälper naturliga halter av hyaluronsyra till att släta ut fina linjer och fylla ut djupa rynkor. Samtliga produkter i Eucerins Hyaluron-Filler-serie är kliniskt testade och innehåller en kombination av korta och långa kedjor av hyaluronsyra samt det bioaktiva ämnet glycin saponin, som har visat sig öka hudens egen produktion av hyaluronsyra.

Om linjer och rynkor är ditt huvudsakliga åldersbekymmer kan Eucerins Hyaluron-Filler-serie vara lösningen. Produkterna fyller inte bara effektivt ut rynkor, utan är även skonsamma för huden.

50ml
  • Kategori:Dagkräm
  • Artikelnummer:
    2307-142-0050

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018