Eucerin

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 2 betyg
0
0
0
0
2
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • för 3 månader sedan

  Otrolig!

  Jag har nu använt den här produkten i drygt 3 månader och den håller vad den lovar! Haft en ganska framträdande linje i pannan som verkligen HAR blivit utfylld och de mindre linjerna har oxå fyllts ut. Väldigt bra att den även innehåller SPF. Kommer fortsätta med den här serien. Älskar!
  1 gillar

Eucerin
Hyaluron-Filler
Day Cream Normal/Combination 50 ml

2 Betyg
299:-
Beskrivning
Ingredienser
Dagkräm mot rynkor för normal hud till blandhud med solskyddsfaktor (SPF) 15 och UVA-skydd. En avancerad icke-komedogenisk lätt dagkräm med solskyddsfaktor 15 och UVA-skydd som fyller ut även de djupa rynkorna.

Eucerin Hyaluron-Filler Dagcreme för normal hud till blandhud har en avancerad sammansättning som verkar mot rynkor för denna specifika hudtyp. Produkten innehåller en kombination av hög- och lågmolekylär hyaluronsyra som verkar där rynkorna uppstår. Det bioaktiva ämnet glycin saponin främjar hudens egen produktion av hyaluronsyra, som har rynkutfyllande verkan. Med solskyddsfaktor (SPF) 15 och UVA-skydd förebygger krämen effektivt förtida hudåldrande och förhindrar att befintliga rynkor blir ännu djupare. Huden ser mjukare ut. Krämen fungerar utmärkt som bas under makeup.

Kliniska studier har visat att Eucerin Hyaluron-Filler Dagcreme är effektiv och skonsam mot huden.

Användning: Applicera produkten på morgonen i ansiktet, på halsen och i dekolletaget genom att varsamt massera in krämen i huden. Undvik den ömtåliga huden runt ögonen.

Använd Eucerin Volume-Filler Dagcreme för normal hud till blandhud i följande fall:
Du vill ha en antirynkkräm: Eucerin Hyaluron-Filler Dagcreme för normal hud till blandhud är icke-komedogenisk och absorberas snabbt.

Du vill reducera fina linjer och rynkor: Eucerin Hyaluron-Filler Dagcreme för normal hud till blandhud innehåller hög- och lågmolekylär hyaluronsyra som tränger in i och fyller ut rynkorna.

Du vill ha en antirynkkräm med solskyddsfaktor: Eucerin Hyaluron-Filler Dagcreme för normal hud till blandhud innehåller solskyddsfaktor 15 och UVA-filter som förebygger förtida hudåldrande och djupare rynkor.

Hyaluron-Filler
När huden åldras hjälper naturliga halter av hyaluronsyra till att släta ut fina linjer och fylla ut djupa rynkor. Samtliga produkter i Eucerins Hyaluron-Filler-serie är kliniskt testade och innehåller en kombination av korta och långa kedjor av hyaluronsyra samt det bioaktiva ämnet glycin saponin, som har visat sig öka hudens egen produktion av hyaluronsyra.

Om linjer och rynkor är ditt huvudsakliga åldersbekymmer kan Eucerins Hyaluron-Filler-serie vara lösningen. Produkterna fyller inte bara effektivt ut rynkor, utan är även skonsamma för huden.

50ml
 • Kategori:Dagkräm
 • Artikelnummer:
  2307-142-0050

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019