Eucerin

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 3 betyg
0
0
0
0
3
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 15 månader sedan

  Fantastisk serie

  Använder även nattkräm o dagkräm från samma serie. Upplever faktiskt att den fyllt ut linjer kring ögonen. Fuktgivande och går lätt att lägga på concealer över utan att det blir fult eller skär sig. Passar mig med känslig hud. Kommer att köpas igen!
  5 gillar
 • för 3 månader sedan

  Stark doft

  Hej! Jag har precis köpt och fått hem denna ögonkräm och upptäckt att den har en stark salt, lite soja-liknande doft. Ska den lukta så eller är det något fel på min produkt?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 3 månader sedan
   Hej Miriam. Vi har tyvärr ingen uppgift om doft på denna. Den är fri från parfym/fragrance, men någon slags "kemisk" doft är inte omöjligt att den har. Innehåller för övrigt "Sojabönsextrakt", så why not! 😉

   Om du misstänker att det är något fel på produkten så skall du givetvis registrera en reklamation så att vi får kika vidare på det. När hudvårdsprodukter blir gamla/dåliga så brukar man dock oftast uppfatta doften som "härsken".
   Gilla

Eucerin
Hyaluron-Filler
Eye Cream 15 ml

3 Betyg
118:30Rek. pris 169:-30
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Ögonkräm mot rynkor. En avancerat komponerad ögonkräm med solskyddsfaktor (SPF) 15 och UVA-skydd som är utformad för att behandla linjer och rynkor runt ögonen. Produkten är oftalmologiskt testad.

Eucerin Hyaluron-Filler Ögoncreme är särskilt utformad för ”kråkfötterna” i det ömtåliga området runt ögonen. Produkten innehåller en kombination av hög- och lågmolekylär hyaluronsyra som verkar på såväl befintliga som nya rynkor. Produkten innehåller även det bioaktiva ämnet glycin saponin. Med solskyddsfaktor (SPF) 15 och UVA-skydd förebygger produkten förtida hudåldrande och ännu djupare rynkor i området runt ögonen. Huden ser mjukare och yngre ut.

Kliniska studier har visat att Eucerin Hyaluron-Filler Ögoncreme är effektiv och skonsam mot huden.

Användning: Applicera krämen på huden runt ögonen genom att försiktigt massera in krämen med fingertopparna. Undvik att få produkten i ögonen.

Använd Eucerin Hyaluron-Filler Ögoncreme i följande fall:
Du vill ha en effektiv antirynkkräm som inte irriterar din känsliga hud: Eucerin Hyaluron-Filler Ögoncreme är oftalmologiskt test och oparfymerad.

Du vill minska befintliga rynkor runt ögonen: Eucerin Hyaluron-Filler Ögoncreme innehåller hög- och lågmolekylär hyaluronsyra som tränger in i och fyller ut alla typer av rynkor inifrån.

Du vill skydda området runt ögonen mot framtida rynkor: Eucerin Hyaluron-Filler Ögoncreme innehåller solskyddsfaktor (SPF) 15 med UVA-filter som förebygger förtida hudåldrande och ännu djupare rynkor.

Hyaluron-Filler
När huden åldras hjälper naturliga halter av hyaluronsyra till att släta ut fina linjer och fylla ut djupa rynkor. Samtliga produkter i Eucerins Hyaluron-Filler-serie är kliniskt testade och innehåller en kombination av korta och långa kedjor av hyaluronsyra samt det bioaktiva ämnet glycin saponin, som har visat sig öka hudens egen produktion av hyaluronsyra.

Om linjer och rynkor är ditt huvudsakliga åldersbekymmer kan Eucerins Hyaluron-Filler-serie vara lösningen. Produkterna fyller inte bara effektivt ut rynkor, utan är även skonsamma för huden.

15ml

Köps ofta tillsammans

341:60
423:60

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter