Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Eucerin Repair Hand Creme 5% Karbamid 75ml

1 Betyg
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa
Beskrivning
Ingredienser
Reparerande och återställande kräm för torra och extremt torra händer. Intensivt återfuktande och lindrande för torra till extremt torra händer. Huden blir märkbart mjukare och lenare.

Händerna utsätts för kyla, vatten, tvålar och andra kemikalier mycket oftare än resten av kroppen. Det gör att de lättare kan drabbas av skador på barriärfunktionen, vilket leder till fuktförlust och inträngning av irriterande ämnen. Detta kan i sin tur orsaka torrhet, rodnad, fjällning, klåda och irritation. Eucerin Repair Hand Creme 5% Urea är berikad med urea och laktat för att snabbt lindra även mycket torra och irriterade händer eller händer med eksem, genom att tillföra den intensiva, långvariga fukt som huden behöver.

Eucerin Repair Hand Creme 5% Karbamid har testats i flera studier som fokuserar på återfuktning och på patienter med handeksem och xerodermi.

Använd Eucerin Repair Hand Creme 5% Karbamid om...
Du har torra till extremt torra händer: Eucerin Repair Hand Creme 5% Karbamid har utvecklats särskilt för att återfukta dina händer.

Du lider av dermatit eller eksem på händerna: Eucerin Repair Hand Creme 5% Karbamid har en kliniskt bevisad effekt när det gäller att reducera symptomen hos dessa hudåkommor.

Du drabbas ofta av torrhet, klåda, rodnad eller irritation på händerna: De här symptomen tyder på att du har torra till extremt torra händer.

KarbaREPAIR
Eucerin Karbamid-produkterna för torr hud innehåller de naturliga fuktgivarna karbamid och laktat, som förbättrar de fuktbindande egenskaperna hos huden och leder till lenare, mjukare hud – även vid extremt torra och grova händer eller fötter.

Alla Eucerin Karbamid-produkter för torr hud är dermatologiskt bevisade.

75ml
  • Kategori:Handvård
  • Artikelnummer:
    2307-145-0075

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

5

Baserat på 1 betyg
0
0
0
0
1

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018