Eucerin

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

3

Baserat på 2 betyg
0
1
0
1
0
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • för 1 månad sedan

  Cruelty free?

  Hej!
  Denna produkt är kategoriserad som vegansk, men Eucerin säljs väl i Kina, vilket innebär att produkterna testas på djur. Så jag undrar hur er kategorisering för veganskt ser ut. Är de produkter som kategoriserats som veganska endast av veganska ingredienser men kan fortfarande ha testats på djur?
  Tack på förhand!
  2 gillar
  • för 3 veckor sedan
   Synd och missvisande att ni märker Eucerins produkter som "vegan" när de säljs i Kina där alla produkter testas på djur.
   1 gillar

Eucerin
Oil Control Sun Gel-Cream Dry Touch SPF30 50 ml

2 Betyg
118:30Rek. pris 169:-30
Beskrivning
Ingredienser
Ultralätt solskydd för ansiktet lämplig för blandad till fet/aknebenägen hud. Ger en omedelbar och långvarigt mattgörande effekt. ADVANCED SPECTRAL TECHNOLOGY skyddar effektivt mot UVA/UVB + HEV-ljus. Absorberas snabbt.
Utan parfym.

Applicera generöst före solexponering (3 ml/ ansikte) återapplicera ofta, särskilt efter bad/svettning/ handdukstorkning för ett effektivt skydd. För liten mängd reducerar skyddsnivån. Vistas inte för länge i solen, även vid användning av solskyddsprodukter. Överexponering för solen medför allvarlig hälsorisk. Skydda spädbarn och små barn från direkt solljus. Undvik kontakt med ögonen. Låt produkten absorberas helt och undvik direktkontakt med textilier och hårda ytor för att förhindra missfärgning.

50 ml
 • Kategori:Ansikte
 • Artikelnummer:
  2307-164-0050

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter