Eucerin

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 1 betyg
0
0
0
0
1
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Eucerin
pH5
Soft Body Cream 150 ml

1 Betyg
199:-
Beskrivning
Ingredienser
Minskar hudens känslighet. Långvarig fukt som återställer hudens naturliga skydd och gör den mer motståndskraftig, mindre känslig och sammetslen.

Torr och känslig hud blir lätt irriterad av miljöfaktorer, vilket gör den ännu känsligare. Den kräver mer än en mild fuktgivare för att bli mindre känslig.

Eucerin pH5 Soft Body Cream har en särskild sammansättning som gör torr och känslig hud mer motståndskraftig och mindre känslig. Det unika Eucerin pH Balance System innehåller en pH5-citratbuffert som återställer och stödjer hudens optimala pH-värde. Kroppskrämen innehåller även dexpantenol, som är en aktiv ingrediens som är känd för sina återhämtande egenskaper.

Soft Body Cream ger huden den fukt som den behöver varje dag och får den att se och kännas mjuk och slät utan att efterlämna en fet hinna. Den har en svag doft och levereras i en praktisk burk på 450 ml för applicering på hela kroppen. Den passar spädbarn och barn.

Kliniska och dermatologiska studier har visat på mycket god effektivitet och hudtolerans för torr och känslig hud.

Användning: Smörj in varje dag (eller vid behov oftare) efter dusch eller bad. Massera försiktigt in i huden. För bästa resultat använder du den tillsammans med en kroppsrengöring från Eucerins pH5-serie.

Använd den här produkten om... Du har känslig hud på kroppen och får lätt typ 1-allergier: Eucerin pH5 Soft Body Cream ger långvarig fukt och gör huden mer motståndskraftig och mindre känslig för miljöfaktorer.

Du letar efter en lätt, icke-fet kräm som absorberas lätt. Eucerin pH5 Soft Body Cream hjälper till att stärka känslig hud och får huden att kännas sammetslen.

pH5
Frisk hud är kroppens allra främsta försvar mot externa irriterande ämnen. Men när huden blir torr och känslig försämras dess skyddsbarriär och den blir lätt ännu torrare och känsligare.

Eucerin pH5 är en omfattande produktserie som är särskilt framtagen för att ge bästa tänkbara omvårdnad av torr och känslig hud. Det unika Eucerin pH5 Balance System återställer hudens optimala pH-värde och stärker dess naturliga försvar, vilket gör den mer motståndskraftig mot miljöfaktorer och mindre känslig. Många av produkter innehåller även dexpantenol som är känt för sina återbildande egenskaper.

Alla produkter i serien – som inkluderar body lotions, kroppscremer och kroppsrengöringsprodukter – har testats kliniskt och dermatologiskt och visat sig vara mycket lämpliga för daglig användning på torr, känslig och allergibenägen hud. De skyddar huden mot uttorkning, främjar långvarig återfuktning och gör att huden känns och ser mjuk och len ut.

450ml

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019