Eucerin

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Eucerin
Solskydd
Sun Spray Transparent Spf30 200 ml

Bli först med att betygsätta produkten
179:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Ett pålitligt solskyddsspray för kroppen. För känslig hud, inklusive aknebenägen hud. Lugnar huden och skyddar den mot hudskador orsakade av solen. Eucerins Advanced Spectral Technology erbjuder högt UVA-/UVB-skydd och skydd mot synligt högenergiljus (HEVIS).

UV-ljuset är den största orsaken till hudskador orsakade av solen, men synligt högenergiljus (HEVIS) kan också få fria radikaler att stressa huden ytterligare.

Eucerin Sensitive Protect Sun Spray Transparent SPF30 är ett solskyddsspray för kroppen som lugnar och skyddar känslig hud, inklusive aknebenägen hud. Advanced Spectral Technology kombinerar pålitliga bredspektrums- och fotostabila UVA-/UVB-filter (1) för högt UV-skydd med Licochalcone A för att neutralisera fria radikaler som orsakas av UV- och HEVIS-ljus.

Den transparenta och icke-feta sprayen absorberas snabbt och är vattenfast.

Eucerin Sun Spray Transparent Sensitive Protect SPF 50 har kliniskt och dermatologiskt visat sig vara lämplig för känslig hud, inklusive aknebenägen hud.

1 Uppfyller de höga standarderna för UVA- och UVB-skydd enligt Cosmetics Europe. Nivåerna på UVA-skyddet är högre än EU:s rekommendationer.

Kliniska och dermatologiska studier visar på mycket god tolerans på känslig hud, inklusive aknebenägen hud.

Användning:
 • Applicera generöst innan du går ut i solen och applicera flera gånger – särskilt när du badat, svettats eller torkat dig – för att bibehålla skyddsnivån
 • Minskar du mängden minskar du skyddet betydligt
 • Stanna inte för länge i solen, även om du använder en solskyddsprodukt
 • Överexponering för solen är en allvarlig hälsorisk
 • Låt inte spädbarn och små barn vistas i direkt solljus
 • Undvik kontakt med ögonen
 • Låt produkten absorberas helt och undvik direkt kontakt med textilier och hårda ytor för att förhindra fläckar
Använd den här produkten om...
Du letar efter ett solskydd med hög solskyddsfaktor i ett pumpformat som passar känslig hud, inklusive aknebenägen hud: Eucerin Sensitive Protect Sun Spray Transparent SPF30 är perfekt för din hud, enkel att applicera och absorberas snabbt.

Du letar efter ett solskydd som skyddar kroppen mot UVA- och UVB-strålar samt mot de negativa effekterna av HEVIS-ljus: Eucerins Advanced Spectral Technology erbjuder pålitligt UVA-/UVB-skydd och skydd mot synligt högenergiljus (HEVIS).

Sun Protection
Eucerin Sun Protection ger omfattande skydd mot solskador, i sortimentet finns en solskyddsprodukt för varje hudtyp. Alla produkter innehåller högeffektiva, fotostabila UVA- och UVB-filtersystem biologiskt cellskydd. Det finns solskydd för olika hudtyper (normal, torr, fet, aknebenägen) samt för ansiktet och kroppen. Det finns produkter för barn och vuxna. Det finns till och med solskydd som är anpassade för hudåkommor som allergi, akne eller aknebenägen hud och atopiskt eksem. Samtliga produkter har en lätt konsistens, är lätta att applicera och absorberas snabbt. Vi använder enbart utvalda aktiva ingredienser med kliniskt bevisad effektivitet och hudvänlighet.

200ml
 • Kategori:Kropp
 • Artikelnummer:
  2307-155-0200

Köps ofta tillsammans

978:-
447:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019