Eucerin

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Eucerin
pH5
Washlotion Refill Parfymerad 400 ml

Bli först med att betygsätta produkten
48:30Rek. pris 69:-30
Fri frakt, kan skickas omgående
Bevarar hudens motståndskraft. En mild rengöringsprodukt för kroppen som skyddar hudens naturliga försvar och förhindrar uttorkning.

Torr och känslig hud blir lätt irriterad av miljöfaktorer, vilket gör den ännu känsligare. Den kräver mer än mild rengöring för att bli mindre känslig.

Eucerin pH5 Washlotion kan användas varje dag för att rengöra ansiktet och kroppen och är fri från alkalisk tvål. Extra milda ytaktiva ämnen säkerställer att torr, känslig hud rengörs milt men effektivt. Det unika Eucerin pH Balance System ger rengöringen det optimala pH-värdet för att bevara hudens naturliga skydd och motståndskraft samt hindra att den torkar ut.

Washlotion finns både i en lätt parfymerad och i en parfymfri version. Den passar även för spädbarn och barn.

Kliniska och dermatologiska studier har visat på mycket god effektivitet och hudtolerans för torr och känslig hud.

Massera in över hela kroppen. Ett rengörande skum bildas. Kan användas i duschen eller badet, så ofta som behövs. För bästa resultat bör den användas tillsammans med en återfuktande produkt ur Eucerin pH5-serien.

Använd den här produkten om... Du har torr, känslig hud, typ 1-allergier eller letar efter en mild rengöring som passar hela familjen, även spädbarn: Eucerin pH5 Washlotion är en mild och effektiv rengöringsprodukt för dagligt bruk.

pH5
Frisk hud är kroppens allra främsta försvar mot externa irriterande ämnen. Men när huden blir torr och känslig försämras dess skyddsbarriär och den blir lätt ännu torrare och känsligare.

Eucerin pH5 är en omfattande produktserie som är särskilt framtagen för att ge bästa tänkbara omvårdnad av torr och känslig hud. Det unika Eucerin pH5 Balance System återställer hudens optimala pH-värde och stärker dess naturliga försvar, vilket gör den mer motståndskraftig mot miljöfaktorer och mindre känslig. Många av produkter innehåller även dexpantenol som är känt för sina återbildande egenskaper.

Alla produkter i serien – som inkluderar body lotions, kroppscremer och kroppsrengöringsprodukter – har testats kliniskt och dermatologiskt och visat sig vara mycket lämpliga för daglig användning på torr, känslig och allergibenägen hud. De skyddar huden mot uttorkning, främjar långvarig återfuktning och gör att huden känns och ser mjuk och len ut.

400ml

Köps ofta tillsammans

147:30
676:30

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter