1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.4

Baserat på 10 betyg
0
1
1
1
7
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  Medarbetare på Lyko
  för 8 månader sedan

  Bästa färginpackningarna

  Älskar Fabulosos färginpackningar. De ger en fin effekt på kort tid, håret känns lent, återfuktat och glansigt. Otroligt bra!
  3 gillar
 • för 2 månader sedan

  Bästa färginpackningen

  Jag har hunnit testa många "färgbomber" med tiden och oj så fint håret blir av denna, glansigt och lent med en fin lätt färgnyansering (använder den beiga). Kommer verkligen fortsätta med den!
  1 gillar
 • Medarbetare på Lyko
  för 3 månader sedan

  Finaste beigea färginpackningen

  Light beige är superfin för sig Själv också. På bilden har jag blandat i pytte lite va Maria nilas pink pop och fått finaste beigea färgen med en hint av rosé färg i vissa ljus😍 Doftar otroligt gott och ger färg på 3 minuter som lovat, super färgvalsam!
  1 gillar
  • Medarbetare på Lyko
   för 2 dagar sedan
   Tyvärr bara typ 1-2 tvättar:/
   Gilla
 • för 5 månader sedan

  Bästa jag använt

  Platinum blonde ger så himla bra och fint resultat.
  Jag har naturligt blont hår, men vill bli mer iskall i håret.
  Efter att jag haft balsamet 10min i håret gav de inget resultat. Men sen testa jag ha den i ca 25min och då blev det perfekt. Våga ha färgen lite längre för då fäster den bättre. Jag är super nöjd!
  Gilla
 • Frisör på Lyko
  för 6 månader sedan

  Bra balsam med pigment

  Återfuktande balsam som lämnar en silkeslen känsla, fina toner
  Gilla
 • Medarbetare på Lyko
  för 7 månader sedan

  Svår att få till

  Efter att sett andras resultat blev jag så taggad på att prova denna. Dock försökte jag applicera enligt instruktionerna, alltså i handdukstorkat hår och låta verka några minuter innan man sköljer ur, och det hände typ ingenting.. Jag har ett ljust hår som varit med om många blekningar och slingningar, så jag tänkte snarare att det skulle sugas upp massor i mitt behandlade hår.. Gången efter var jag inte lika försiktig utan lät det sitta lite extra, vilket ledde till en liiiten nyansskillnad och lite varmare ton. MEN SEN så prövade jag att lägga det i torrt hår och då blev det större skillnad. Färgen var då såå fin! Tyvärr höll det inte så länge på mitt hår. Kan tänka mig att den är perfekt att underhålla sin redan beigea färg med dock, men kanske inte bäst för oss ljusblonda!
  Gilla

Evo
Fabuloso
Tube Colour Treatment Caramel

10 Betyg
239:-

Fler nyanser

Evo Fabuloso Caramel rekommenderas till blont eller ljusblont hår där man önskar en varm kolaton.

Fabuloso är en konditionerande färgtreatment med hög koncentration av pigment. Den dämpar friss, ger fukt och glans. Finns i 8 olika nyanser som håller hårfärgen fräsch länge. Användning: Applicera önskad mängd på nytvättat handdukstorkat hår, använd handskar, fördela med kam eller fingrar. Låt verka 3 minuter, skölj noggrant.

220ml

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019