1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.5

Baserat på 14 betyg
0
1
1
2
10
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  Medarbetare på Lyko
  för 10 månader sedan

  Bästa färginpackningarna

  Älskar Fabulosos färginpackningar. De ger en fin effekt på kort tid, håret känns lent, återfuktat och glansigt. Otroligt bra!
  4 gillar
 • för 2 veckor sedan

  Ger fin glans

  Denna silver treatment är jättebra. Ger håret en fin nyans och glans, samt mjuk känsla. En av de bättreSilverprodukter jag provat. #tävling
  Gilla
 • Medarbetare på Lyko
  för 2 veckor sedan

  Light beige <3

  Jag har provat många beigea färgbomber i mina dagar och detta är min klara favorit! Dels är det ett väldigt bra balsam som mjukgör och ger jättefin glans, men färgpigmenten i light beige är verkligen något speciellt. Jag fick en perfekt, balanserad beige nyans i håret och är verkligen supernöjd. Fem tummar upp!
  2 gillar
 • för 1 månad sedan

  Bästa behandlingen för att ta bort det gula i håret!

  Har köpt nästan alla "silver" schanpoon och balsam på marknaden tror jag.
  Denna är den bästa, helt klart! Använder som inpackning när det behövs, håret får en hållbar fin silvernyans och blir mjukt. Lägger även en klick i mitt vanliga balsam då och då för lite påfyllning. #tävling
  Gilla
 • Butik
  för 2 månader sedan

  Grym!

  Så återfuktande och glansgivande färginpackning som gav ett jättefint djup med en härlig kall ton. Love it!
  2 gillar
 • för 4 månader sedan

  Bästa färginpackningen

  Jag har hunnit testa många "färgbomber" med tiden och oj så fint håret blir av denna, glansigt och lent med en fin lätt färgnyansering (använder den beiga). Kommer verkligen fortsätta med den!
  1 gillar

Evo
Fabuloso
Tube Colour Treatment Cool Brown

14 Betyg
249:-

Fler nyanser

Evo fabuloso Cool Brown rekommenderas till färgat brunt hår som tappat sin kalla nyans och oönskade varma skiftningar syns. Cool Brown återupplivar färgen och ger en kall brun nyans.

Fabuloso är en konditionerande färgtreatment med hög koncentration av pigment. Den dämpar friss, ger fukt och glans. Finns i 8 olika nyanser som håller hårfärgen fräsch länge. Användning: Applicera önskad mängd på nytvättat handdukstorkat hår, använd handskar, fördela med kam eller fingrar. Låt verka 3 minuter, skölj noggrant.

220ml

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020