4 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.4

Baserat på 7 betyg
0
1
0
1
5
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  Medarbetare på Lyko
  för 12 månader sedan

  Spännande produkt för dig som vill bli brun - men du behöver tålamod

  Åh! Jag är alltid så himla glad när EVY släpper nya produkter, FÖR DE ÄR SÅ HIMLA BRA!

  EVYs framgång baseras på själva mousset som är en bärare av solskyddet. Moussen är egentligen en utveckling från det medicinska fältet där skum av denna kaliber hjälper till att läka brännsår, svåra eksem och svåra skador i huden. Evys solskydd bygger på exakt samma teknologi – skummet lägger sig som en hinna på huden och LIGGER KVAR DÄR I FLERA TIMMAR. Varken svett, sand, gnugg eller vatten påverkar skyddet då det unika med EVY är att den går ned i översta hudlagret och fördelas där istället för att ligga på ytan. Detta gör också att moussen stärker hudens egna skyddsbarriär mot irriterande och uttorkande substanser såsom salt, klorvatten och sol.

  Evys nyaste produkt är INTE ETT SOLSKYDD! Istället ska denna Daily Tan Activator få oss brunare på ett säkert sätt – UTAN BUS-effekt!

  EVY Daily Tan Activator fungerar som EVYs övriga mousser, den fördelas i hela översta hudlagret istället för att lägga sig på ytan. Moussen innehåller INTE ett solskydd utan istället ingrediensen Dihydroxy Methylchromonyl Palmitate. DMP aktiverar produktionen av hudens melanin genom att påskyndar, fördjupa och din förlänga din solbränna samtidigt som den är intensivt vårdande. Du KAN också bli lite solbrun av Daily Tan Activator även om du inte solar, men det räknas INTE som en Brun-Utan-Sol-produkt.

  Formulan hjälper till att bygga upp sitt egna naturliga UV-skydd. För bästa resultat, börja smörja in dig en vecka innan solexponering. Fortsätt sedan under hela din vistelse i solen. För att förlänga din solbränna, använd produkten i ett par veckor efter solexponering eller så länge du önskar.

  Evy Tan Activator innehåller också kollagen, Aloe Vera, E-vitamin och Allantonin som är rejält återfuktande för huden. Moussen är lämplig för alla hudtyper, ÄVEN eksem -eller aknehud. Moussen täpper inte till porerna och fungerar jättebra under smink.

  + 2

  7 gillar
  • Hudterapeut på Lyko
   för 1 månad sedan
   Hej Robyn, denna är bra att smörja med sig en vecka innan du ska vistas i solen och sedan fortsätta smörja under solvistelsen och sedan ett tag efteråt för att bibehålla solbrännan. Tänk på att komplettera med solskyddsfaktor. Det går bra att använda den en gång per dag eller också både morgon och kväll.
   Gilla
 • för 1 månad sedan

  Soleksem?

  Hej. Jag undrar hur denna produkten är mot/med soleksem? Fick soleksem på bröst förra året och undrar ifall denna skulle kunna vara effektiv mot det? Inget som skulle kunna göra det sämre?
  /Mvh Amanda
  Gilla
  • för 1 vecka sedan
   Jag får soleksem, särskilt när huden inte är van vid sol. Testade av den anledningen den här produkten innan en resa förra året och upplever att den gjorde skillnad. Faktiskt stor skillnad. Använde den en vecka innan vi åkte och så några dagar in på semestern tillsammans med solskyddsfaktor. Gick in nu för att se om den fanns kvar för jag vill absolut använda den igen!
   Gilla
 • för 3 månader sedan

  Älskar ALLT av detta märke❣️

  Då hag har mkt känslig hud så har detta märke länge vart en favorit, så när dessa 3 nya kom blev GLATT överraskad och super det går ha i ansikte också. Inget kladd utan du kan smörja sen på med kläder om du vill ❤️❤️❤️
  #tävling
  1 gillar
 • Medarbetare på Lyko
  för 3 månader sedan

  Använde förra sommaren

  Då jag bara provat denna en säsong är det svårt att säga om effekten berodde på denna eller något annat...men jag har i vanliga fall sååå svårt att bygga bränna, tar otroligt lång tid innan det händer något alls, men när jag använde denna så fick jag mer bränna än någonsin. Den är så lättanvänd så tänker absolut prova en säsong till och kolla om det blir samma effekt, för då är jag såld!
  Gilla
 • för 3 månader sedan

  Ny favorit ⭐⭐⭐⭐⭐

  Härlig känsla återfuktad hud och nästan lite brunare, kanske en ton. Lätt att applicera, inte kladdig och den glömmer jag aldrig applicera varje dag 🥰
  #tävling
  Gilla
 • för 5 månader sedan

  Ärr

  Hur fungerar denna produkt över akneärr? Ökar den melanin produktionen där också och gör att man får hyperpigmenteringar?
  Gilla
  • Hudterapeut på Lyko
   för 5 månader sedan
   Hej Emma, den kan inte på något sätt förbättra akneärr men den går att ha på akneärr. Den kommer inte göra att man får pigmenteringar dock viktigt att använda solskydd när man är i solen för att motverka just hyperpigmenteringar.
   1 gillar

EVY
Daily Tan Activator 150 ml

7 Betyg
239:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser

Daily Tan Activator

EVYs unika formula fördelas i hela översta hudlagret istället för att lägga sig på ytan och förstärker även effekten av antioxidanter och andra aktiva substanser. Det gör att den avancerade ingrediensen Dihydroxy Methylchromonyl Palmitate som aktiverar produktionen av hudens melanin fungerar på ett extra effektivt sätt. Formulan påskyndar, fördjupar och din förlänger din solbränna samtidigt som den är intensivt vårdande.

Melaninproduktionen aktiveras även utan UVB-strålning varför vissa kan vid regelbunden användning uppleva en lättare solbränna. Effekten tar ungefär en vecka att få fram, eftersom den baseras på hudens förmåga att producera melanin. Ej brun utan sol-produkt.

SVENSK HUDVÅRDSTEKNOLOGI
Formulan efterliknar och förstärker hudens skyddsbarriär, förhindrar uttorkning och
förbereder huden innan sommarens påfrestningar. Moussen lämnar ingen hinna, täpper inte
till porerna och är utmärkt under smink. Formulan är lämplig ansikte och kropp samt för alla hudtyper men idealisk för torr och känslig hy, året runt. Flaskan öppnas ej, vilket håller moussen
fräsch och hygienisk. Fri från parfym och konserveringsmedel. Allergitestad.

ANVÄND SÅ HÄR:
För bästa resultat, börja smörja in dig en vecka innan solexponering. Fortsätt sedan under hela
din vistelse i solen. För att förlänga din solbränna, använd produkten i ett par veckor efter
solexponering eller så länge du önskar.

• Skaka flaskan väl, vänd behållaren upp
och ner så extra gas ej pyser ut.
• För att förlänga din solbränna, fortsätt att
använda produkten i ett par veckor efter
solexponering eller så länge du vill.
• En handfull mousse räcker till en vuxen
persons arm. Fördela moussen noga över huden
och vänta tills den har torkat innan bad. Undvik
kontakt med ögonen.
OBS! Innehåller ingen solskyddsfaktor, var noga
med solskydd för bästa effekt av produkten.

150ml

 • Kategori:Kropp
 • Artikelnummer:
  1542-108-0150

Köps ofta tillsammans

428:-
567:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019