Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

EVY Sunscreen Mousse SPF20

18 Betyg
139:-Rek. pris 209:-30
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser

EVYs grundformula är en patenterad medicinteknisk uppfinning som fördelas i hela det översta hudlagret istället för att lägga sig på ytan som traditionella solskydd. EVY försvinner därför inte vid bad, svett  eller handdukstorkning och ger ett mycket effektivt skydd i upp till 6 timmar.

Den luftiga och lättapplicerade moussen underlättar att uppnå rekommenderad mängd solskydd och är ungefär dubbelt så dryg i jämförelse med kräm. Formulan är lämplig för alla hudtyper men särskilt för känslig 
hy och ansikte.  Fett-, kladdfri och täpper ej till porerna samt kan användas i hårbotten och hårtopparna.  Lämnar ingen hinna och är utmärkt under smink.

Formulan förstärker hudens naturliga skyddsbarriär och hjälper till att bibehålla hudens fukt och stå emot irritationer även vid påfrestande förhållanden med stark sol, vind och saltvatten. 
Högsta möjliga UVA skydd i förhållande till UVB skyddet, eller över 90% enligt Boots Star Rating test. Fri från konserveringsmedel, alkohol, parfym samt nanopartiklar. Aerosol är en konservburk som bara sprutar ut, den öppnas aldrig, inget syre kommer ner. Produkten härsknar ej, förblir bakteriefri och håller sig som ny tills den är slut.

EVY rekommenderas av hudläkare och hudterapeuter till personer med soleksem/allergi och har utsetts 
till det säkraste solskyddet av Vitiligoförbundet. Passar även de som ofta får utslag av andra 
solskyddsprodukter. Alla EVY produkter är hypoallergena vilket betyder att inga allergiska reaktioner har uppvisats i oberoende tester. Utvecklad och tillverkad i Sverige sedan 1999.


SPF 20  EVY SPF 20 är lämplig för den som normalt inte bränner sig så lätt eller redan fått lite färg. Det är lätt att tro att en liten solbränna hjälper på traven, men det är snarare tvärtom. För så fort huden blir det minsta röd, skyndar den sig att bli av med de skadade partierna. Redan efter några dagar kan huden flagna så fortsätt smörja även om du fått färg. EVY skyddar huden effektivt och melaninet i huden utvecklar en vacker brun färg – som håller länge. Våra produkter är utmärkta för ansiktet, även varje dag. Därför har vi berikat dessa produkter med C vitamin utöver E som alltid finns i alla våra produkter samt silke och kollagen.  Detta för att motverka och reparara skador på huden som kan uppstå av solen. SPF 20 blockerar 95% av uv strålarna.

150ml

 • Kategori:Solskydd
 • Artikelnummer:
  1542-101-0150
EVY

Köps ofta tillsammans

EVY Sunscreen Mousse SPF20
Maria Åkerberg Olive Cleansing 250ml
Pris för allt
322:20

Köps ofta tillsammans

EVY Sunscreen Mousse SPF20
Loreal Absolut Repair Duo 750mlx2
Olaplex Hair Perfector No 3 100ml
Pris för allt
817:-

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 3 veckor sedan

  Hållbar och bra skydd!

  Bästa sollrämen jag har haft! Man behöver inte hålla på och smörja igen efter varje bad.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 8 månader sedan

  Ny favvis!

  Jag är en typ som ogillar känslan av kladdig hud, som tyvärr många krämer lämnar efter sig. Dit hör ju också solskydd som jag gärna slarvat med av just den anledningen. Men, huurraa, nu har jag fått en favvo och det är dessa underbara moussekrämer! Bara älskar dessa! Underbara att applicera samt att dosera, går snabbt i i huden utan att efterlämna känslan av ett "andra" skinn och håller länge. Finns även som travel-size, vilket är ett stort plus. Ett ännu större plus, är att krämerna håller i "all evighet". Ingen bästföre-datum att anpassa sig efter, utan det som blir över från denna sommar, kan jag använda kommande sommar. Kanon! Rekomenderas verkligen!
  gillar
  • madeleine
   för 8 månader sedan
   Mycket bättre än kräm. Rekommenderas.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 11 månader sedan

  Enorm bra!

  Favoriten hela sommaren
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 18 månader sedan

  Strålande!

  Skyddar huden jättebra och sitter i länge. Och det absolut bästa är att det inte syns att man har smort in sig. Ingen blank hy. Perfekt för ansiktet. Rekommenderas starkt!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 18 månader sedan

  Kalasbra

  Aldrig mer kladdiga solkrämer för min del. Nu blir det mousse framöver. Funkar väldigt bra och räcker länge.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Lyko Kundtjänst -
  för 18 månader sedan

  Favoriten på semestern

  Bra skyddande solskydd. Dock något svår att smörja in
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018