Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

EVY Sunscreen Mousse SPF30 Kids

43 Betyg
189:-Rek. pris 219:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Välj storlek

100 ml
Beskrivning
Ingredienser
SPF 50 En högeffektiv produkt som är lämplig för den allra känsligaste, och som komplement för känsliga områden som axlar och ansikte. Våra produkter är utmärkta för ansiktet, även varje dag. Därför har vi berikat dessa produkter med C vitamin utöver E som alltid finns i alla våra produkter samt silke och kollagen. Detta för att motverka och reparara skador på huden som kan uppstå av solen. Då det behövs inte så mycket av produkten, var lite extra försiktig när du trycker ut moussen. SPF 50 blockerar ca 98% av uv strålarna.

EVYs grundformula är en patenterad medicinteknisk uppfinning som fördelas i hela det översta hudlagret istället för att lägga sig på ytan som traditionella solskydd. EVY försvinner därför inte vid bad, svett eller handdukstorkning och ger ett mycket effektivt skydd i upp till 6 timmar.

Den luftiga och lättapplicerade moussen underlättar att uppnå rekommenderad mängd solskydd och är ungefär dubbelt så dryg i jämförelse med kräm. Formulan är lämplig för alla hudtyper men särskilt för känslig 
hy och ansikte. Fett-, kladdfri och täpper ej till porerna samt kan användas i hårbotten och hårtopparna. Lämnar ingen hinna och är utmärkt under smink.

Formulan förstärker hudens naturliga skyddsbarriär och hjälper till att bibehålla hudens fukt och stå emot irritationer även vid påfrestande förhållanden med stark sol, vind och saltvatten. Högsta möjliga UVA skydd i förhållande till UVB skyddet, eller över 90% enligt Boots Star Rating test. Fri från konserveringsmedel, alkohol, parfym samt nanopartiklar. Aerosol är en konservburk som bara sprutar ut, den öppnas aldrig, inget syre kommer ner. Produkten härsknar ej, förblir bakteriefri och håller sig som ny tills den är slut.

EVY rekommenderas av hudläkare och hudterapeuter till personer med soleksem/allergi och har utsetts till det säkraste solskyddet av Vitiligoförbundet. Passar även de som ofta får utslag av andra solskyddsprodukter. Alla EVY produkter är hypoallergena vilket betyder att inga allergiska reaktioner har uppvisats i oberoende tester. Utvecklad och tillverkad i Sverige sedan 1999.

- Lämplig från 6 månaders ålder samt för vuxna.

150ml
 • Kategori:Solskydd
 • Artikelnummer:
  1542-103-0150
EVY

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

3.9

Baserat på 43 betyg
2
5
9
5
22
 • Mest hjälpsamma positiva
  Medarbetare på Lyko -
  för 4 månader sedan

  Så lätt att smörja in!

  Känns verkligen som att man får till en jämn fördelning som snabbt torkar in och inte klibbar. Underlättar en annars tjatig process att smörja in protesterande barn. Verkar även hålla bra trots lek i sand och frekventa bad. Inte en fläck bränd hud trots mycket utomhusvistelse under en fantastisk majmånad. Tumme upp!
  gillar
  • kristianne
   Lyko Kundtjänst -
   för 4 månader sedan
   Elsker Evy! Revulusjon for alle småbarnsforeldre :) Les også denne ( Nb, På Norsk) https://www.familieverden.no/helse/stell/hvordan-s...a-et-lite-barn/
   gillar
  • birgit
   för 3 månader sedan
   Barnbarnet lyckades förbli blek efter 6 mån på Gran Canaria då denna användes, funkade bra på hans känsliga hud! 👍
   gillar
  • anna
   Medarbetare på Lyko -
   för 3 månader sedan
   Haha! Ja det måste ändå vara ett bra betyg :)
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 månad sedan

  Köper inget annat märke längre

  Perfekt till hela familjen. Lätt att applicera och kladdfri
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 månad sedan

  Sommarfavorit

  Grym solkräm! Mousseformen var lättapplicerad och torkade hur snabbt som helst! Huden vart fortfarande något klibbig efteråt, men om man jämför med flytande solkräm var det ingenting! Håller förvånandsvärt länge, har klarat mig på en flaska hela sommaren (maj-aug). Plus att den är perfekt storlek för strandväskan!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 månad sedan

  Evy Sunscreen

  Svår att smörja in vilket resulterade i fläckvis solbränd och solskadad hud över hela kroppen då vi upplevde moussen svår att fördela över kroppen när den ska smörjas in.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 månader sedan

  Bästa

  Man kan lita på att den här skyddar, dessutom slippa kladd
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Medarbetare på Lyko -
  för 3 månader sedan

  Bästa EVER både barn & vuxna

  Jag har testat dom flesta varumärken för solskydd till barn. EVY är absolut den bästa och billigaste också för den delen.. (med tanke på hur dryg den är). Att den är kladdfri är min räddning med barnen. Skulle aldrig klara mig en sommar utan deras produkter. Även till mig själv. Produkten håller det den lovar och mkt bra solskydd som sitter bra.
  gillar
  • maria
   Lyko Kundtjänst -
   för 3 månader sedan
   Håller helt med! Det absolut bästa är att man inte behöver fylla på stup i kvarten. OBS! Något att tänka på (som jag missade) är att ansiktet kan behöva smörjas oftare om man skaver upp och ner med ett cyklop dagarna i ända. Just saying... ;)
   gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018