Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

4.1

Baserat på 53 betyg
2
6
9
6
30
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  Medarbetare på Lyko
  för 16 månader sedan

  Så lätt att smörja in!

  Känns verkligen som att man får till en jämn fördelning som snabbt torkar in och inte klibbar. Underlättar en annars tjatig process att smörja in protesterande barn. Verkar även hålla bra trots lek i sand och frekventa bad. Inte en fläck bränd hud trots mycket utomhusvistelse under en fantastisk majmånad. Tumme upp!
  12 gillar
  • Medarbetare på Lyko
   för 15 månader sedan
   Haha! Ja det måste ändå vara ett bra betyg :)
   1 gillar
 • för 3 månader sedan

  Solkräm

  Lite klistrig men går snabbt in i huden. Enkel att använda. Använt dessa produkter i många år och är jätte nöjd.
  Gilla
 • Medarbetare på Lyko
  för 4 månader sedan

  Full pott

  Älskar alla deras mousser egentligen...men för mig med solkänslig hud är det topp att ha en med högt skydd också! Med hjälp av dessa så klarar jag mig utan soleksem ca 2-3 dagar längre än utan. Inget som håller dom helt borta men för mig är det guld värt att det inte dyker upp eksem såfort jag tittar på solen.
  Gilla
 • Medarbetare på Lyko
  för 4 månader sedan

  Bästa solskyddet

  Kladdar inget, enkelt att smörja och barnen tycker det är kul att få "grädde" på kroppen :)
  2 gillar
 • Medarbetare på Lyko
  för 4 månader sedan

  Kladdar ej

  Gryyyyym!
  Älskar produkter som inte kladdar. Denna absorberas snabbt upp av huden och klibbar inte. Väldigt lätt att applicera!
  Gilla
 • Medarbetare på Lyko
  för 5 månader sedan

  Första dagarna

  Grymt skydd, speciellt för de första dagarna i solen! Hög solskyddsfaktor och en härlig mousse!
  1 gillar

EVY
Sunscreen Mousse SPF50 100 ml

53 Betyg
189:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Välj storlek

100 ml150 ml
Beskrivning
Ingredienser
SPF 50 En högeffektiv produkt som är lämplig för den allra känsligaste, och som komplement för känsliga områden som axlar och ansikte. Våra produkter är utmärkta för ansiktet, även varje dag. Därför har vi berikat dessa produkter med C vitamin utöver E som alltid finns i alla våra produkter samt silke och kollagen. Detta för att motverka och reparara skador på huden som kan uppstå av solen. Då det behövs inte så mycket av produkten, var lite extra försiktig när du trycker ut moussen. SPF 50 blockerar ca 98% av uv strålarna.

EVYs grundformula är en patenterad medicinteknisk uppfinning som fördelas i hela det översta hudlagret istället för att lägga sig på ytan som traditionella solskydd. EVY försvinner därför inte vid bad, svett eller handdukstorkning och ger ett mycket effektivt skydd i upp till 6 timmar.

Den luftiga och lättapplicerade moussen underlättar att uppnå rekommenderad mängd solskydd och är ungefär dubbelt så dryg i jämförelse med kräm. Formulan är lämplig för alla hudtyper men särskilt för känslig hy och ansikte. Fett-, kladdfri och täpper ej till porerna samt kan användas i hårbotten och hårtopparna. Lämnar ingen hinna och är utmärkt under smink.

Formulan förstärker hudens naturliga skyddsbarriär och hjälper till att bibehålla hudens fukt och stå emot irritationer även vid påfrestande förhållanden med stark sol, vind och saltvatten. Högsta möjliga UVA skydd i förhållande till UVB skyddet, eller över 90% enligt Boots Star Rating test. Fri från konserveringsmedel, alkohol, parfym samt nanopartiklar. Aerosol är en konservburk som bara sprutar ut, den öppnas aldrig, inget syre kommer ner. Produkten härsknar ej, förblir bakteriefri och håller sig som ny tills den är slut.

EVY rekommenderas av hudläkare och hudterapeuter till personer med soleksem/allergi och har utsetts till det säkraste solskyddet av Vitiligoförbundet. Passar även de som ofta får utslag av andra solskyddsprodukter. Alla EVY produkter är hypoallergena vilket betyder att inga allergiska reaktioner har uppvisats i oberoende tester. Utvecklad och tillverkad i Sverige sedan 1999.

- Lämplig från 6 månaders ålder samt för vuxna.

100ml
 • Kategori:Solskydd
 • Artikelnummer:
  1542-103-0100

Köps ofta tillsammans

478:-
507:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019