Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

3.9

Baserat på 34 betyg
4
3
5
1
21
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 26 månader sedan

  Enda solskyddet i mitt badrumsskåp!

  Högsta betyg. Lättapplicerad mousse som inte kladdar. Med locket på behöver man inte vara orolig för läckage i väskan. Köper aldrig något annat solskydd till mig eller min dotter! #tävling
  6 gillar
 • för 2 månader sedan

  Är den bra för miljön?

  Hej!
  Enl.naturskyddsföreningen ska man undvika ingredienser som har hög faroklass för liv i vatten, och ett av dessa är Ethylhexyl Triazone - finns med i denna produkt - som dock är godkänt i låga halter. Hur vet jag hur mycket denna solskyddsprodukt innehåller då är den inte svanemärkt? Jag köper gärna produkter som är bra både människa och miljö.
  TACK!
  Gilla
  • för 2 månader sedan
   Tack! Jag kollar med dem. Men jag tycker att det vore en pluspoäng för er kundtjänst -eftersom ni ändå har kontakt med företag vars produkter ni säljer - att kolla upp detta åt era kunder. Kanske det är en nyttig information även för er.
   Ha en fin dag du med :)
   1 gillar
 • för 5 månader sedan

  Så himla bra!

  Detta är en riktig höjdarprodukt!

  Efter att ha sökt igenom hela internet efter recensioner på bästa SPF:en att ha under smink så fick jag rekommenderat att testa denna.

  Den är supertunn, lätt på ansiktet och extremt lätt att smörja in. Viktigt för mig i en SPF jag vill ha under smink är att den inte ska kännas tjock och klogga igen varenda por i ansiktet. Det gör verkligen inte denna.

  Vill ni ha en lätt SPF med hög faktor, köp denna! #tävling
  4 gillar
 • för 6 månader sedan

  Kladdig

  Tyvärr, denna känns kladdig.
  Gilla
 • för 6 månader sedan

  Vit hinna?

  Hade tänkt köpa denna för att ha i ansiktet och på halsen. Undrar om den lämnar en vit/ grå hinna på huden? Vill kunna använda den utan smink!
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 6 månader sedan
   Hej ida! Den lämnar ingen hinna efter sig utan går snabbt in i huden. 😊 Det finns även en liknande produkt anpassad för att ha i ansiktet. Du hittar den här: lyko.se/evy/evy-daily-uv-facemousse-75ml
   1 gillar
 • för 7 månader sedan

  Hur länge varar en flaska?

  Ska utomlands till Thailand i 2,5 vecka. Bör man köpa 2 flaskor?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 7 månader sedan
   Hej Sandra :)
   En flaska brukar hålla ganska länge, men det beror såklart på hur mycket du använder, så det kan vara bra att säkra upp med 2 st :)
   Gilla

EVY
Sunscreen Mousse SPF50 100 ml

34 Betyg
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa
Beskrivning
Ingredienser
SPF 50 En högeffektiv produkt som är lämplig för den allra känsligaste, och som komplement för känsliga områden som axlar och ansikte. Våra produkter är utmärkta för ansiktet, även varje dag. Därför har vi berikat dessa produkter med C vitamin utöver E som alltid finns i alla våra produkter samt silke och kollagen. Detta för att motverka och reparara skador på huden som kan uppstå av solen. Då det behövs inte så mycket av produkten, var lite extra försiktig när du trycker ut moussen. SPF 50 blockerar ca 98% av uv strålarna.

EVYs grundformula är en patenterad medicinteknisk uppfinning som fördelas i hela det översta hudlagret istället för att lägga sig på ytan som traditionella solskydd. EVY försvinner därför inte vid bad, svett eller handdukstorkning och ger ett mycket effektivt skydd i upp till 6 timmar.

Den luftiga och lättapplicerade moussen underlättar att uppnå rekommenderad mängd solskydd och är ungefär dubbelt så dryg i jämförelse med kräm. Formulan är lämplig för alla hudtyper men särskilt för känslig hy och ansikte. Fett-, kladdfri och täpper ej till porerna samt kan användas i hårbotten och hårtopparna. Lämnar ingen hinna och är utmärkt under smink.

Formulan förstärker hudens naturliga skyddsbarriär och hjälper till att bibehålla hudens fukt och stå emot irritationer även vid påfrestande förhållanden med stark sol, vind och saltvatten. Högsta möjliga UVA skydd i förhållande till UVB skyddet, eller över 90% enligt Boots Star Rating test. Fri från konserveringsmedel, alkohol, parfym samt nanopartiklar. Aerosol är en konservburk som bara sprutar ut, den öppnas aldrig, inget syre kommer ner. Produkten härsknar ej, förblir bakteriefri och håller sig som ny tills den är slut.

EVY rekommenderas av hudläkare och hudterapeuter till personer med soleksem/allergi och har utsetts till det säkraste solskyddet av Vitiligoförbundet. Passar även de som ofta får utslag av andra solskyddsprodukter. Alla EVY produkter är hypoallergena vilket betyder att inga allergiska reaktioner har uppvisats i oberoende tester. Utvecklad och tillverkad i Sverige sedan 1999.

- Lämplig från 6 månaders ålder samt för vuxna.

100ml
 • Kategori:Solskydd
 • Artikelnummer:
  1542-103-0100

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter